Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Parerile clientilor
Parerile clientilor

Canonic
Foarte bun contact. Am aşteptat ceva timp înainte de a emite o opinie, în scopul de a verifica modul în care aceasta funcţionează. Ceramizer acţionează astfel: motorul funcţionează mai liniştit şi cu vioiciune mai mare, consumul de benzina si de gaz sunt mai mici. Acesta este PEFRECT! Eu il recomand!!!

tzolkowski
O tranzacţie profesionala, ca de obicei. Cred că produsul pe care il oferiti este singurul de acest gen de pe  piaţă şi chiar regenereaza  motorul. Credeti-mă, am încercat  multe.

cavar
Am aşteptat pana sa emit o opinie. Am făcut circa 1000 km, iar viteza a treia a incetat sa mai scartaie! Cutia de viteze este mult mai silentioasa, la fel si motorul si oarecum mai regulat. Până în present totul e bine( nu m-am  asteptat niciodata la astfel de rezultate!!). Eu il  recomand!

liwin1
Am adăugat ceramizer la cutia de viteze la un Opel Astra '98, kilometraj 270 000 km. Eu sunt  mecanic cu 10 ani de experienta, dar până acum nu am văzut astfel de minuni. Acest produs functioneaza cu adevarat! Cu toate acestea, numai după 600 km. Nu mai face zgomot. Eu il recomand!

Kiran Soma
Scenariul 1: vehicul mai nou (50.000 - 100.000 KM) Benzină / Auto / power Steer
- Economia de combustibil îmbunătăţita la  4,3%, puterea mai buna, ruleaza mai bine pe  combustibil cu cifră octanică 91. Test kilometraj 4500 km
- Motorul rulează mai lin
- Economii de combustibil de testare pana la  175 litri (aprox. valoarea de 200 dolari USD)

Scenariul 2: vehicul mai vechi (272000 KM) Diesel / Manual / Differential / power Steer
- Economia de combustibil îmbunătăţit la 10%, puterea mai buna, ruleaza mai bine, emisia de noxe redusa,la fel si consumul de benzina.  kilometraj de testare 3500 km
- Gear îmbunătăţire schimbare imediată, cu zgomot redus de la diferenţial

Set 3: vehicul mai vechi (200000 KM) Diesel / Manual / Differential / powre Steer
- Economia de combustibil îmbunătăţit de 5-10%, puterea pare mai bine, ruleaza mai bine, fumatul a redus, mult redus consumul de petrol. Test kilometraj 4000 km
-  îmbunătăţire imediată a schimbatorului de viteze, cu zgomot redus  la diferenţial

Kiran Soma
2125 Great North Rd
Avondale
Auckland 0600
Noua Zeelandă

Sebastian Owsiak
Ceramizer aplicat pentru Wartburg 1.3 '90, motor de VW, kilometraj 143 342 km, motorul a fost folosit pe  GPL de 11 ani ..
Rezultate de măsurare a presiune înainte de aplicarea produsului:
1 cyl - 9,1 bar
2 cyl - 8,8 bar
3 cyl - 7,4 bar
4 cyl - 9,5 bar

după o perioadă preliminara - 268 km,
1 cyl - 9,3 bar
2 cyl - 10,3 Bar
3 cyl - 9,8 bar
4 cyl - 10 bar

masurarea presiunii la 143610 :
1 cyl - 10,2 Bar
2 cyl - 10,9 Bar
3 cyl - 10,5 Bar
4 cyl - 10,7 Bar

Produsul a fost, de asemenea, adăugat la cutia de viteze. Deja după o distanţă scurtă am observat că ,cutia de viteze a fost mai liniştită şi schimbarea intr-o viteza inferioara se face mai lin. Eu avand o problema cu asta. După 2057 km, măsurarea presiunii a fost facut cu o unitate cu cadran, fără imprimare dar foarte precisa. În ceea ce priveşte economiile de combustibil în cauză, ei bine, eu nu acord atenţie la consumul de combustibil, aşa că nu am observat nici o diferenţă. Fără îndoială, motorul funcţionează mult mai liniştit, este mult mai stabil, există mai multă putere şi dinamica. Experimentul a fost facut în iarna, nu pot să-mi  amintesc datele, Sebastian Owsiak

Łukasz
Am avut o problemă cu pierderile  de putere cauzate, probabil, de motor la un  Cinquecento  [0.9i 1996 r]. Eşecul  ventilatorului de la  radiator cauzate că am fiert lichidul de răcire, de asemenea, ceea ce a influenţat negativ asupra camerei de ardere. M-am gândit la reparaţie generală, dar când cautam pe  internet am găsit unele ştiri despre produse ceramizers. Am fost foarte sceptic la început. "Cum aplicarea unui amestec de orice tip poate inlocui reparatiile?" - Am întrebat eu. Am citit multe opinii despre ceramizer şi am decis să il testeze  (reparatia generală costă mult mai mult decât ceramizer). Opiniile clientilor care au folosit  ceramizer înainte m-au ajutat să iau o decizie, aşa că am decis si  de asemenea, am documentat experienţele mele cu ceramizer pentru ceilalţi.
Am măsurat compresia, înainte de aplicarea ceramize si a fost pe butelii individuale:
I - 7 bar; II-9,5 bar; III-7,7 bar; IV-8,8 bar.
Am aplicat ceramizer imediat după măsurători pe19 aprilie 2008, cu 123,627 km -kilometraj. Am condus cu viteză mai mică, nu a fost atât de problematic, am condos in  cea mai mare parte pe distante scurte în oraş pentru a face acesti 200 km, în ritm mai lent, nu a fost deosebit de dificilă.
În primul rând am observat functionarea mai echilibrata si  mai liniştită a motorului, conducerea masinii fiind mult mai plăcuta decât înainte. Eu nu am observat ameliorare a puterii de la început, dar este, probabil, pentru că aceasta a crescut treptat, în măsura în care ceramizer a început să lucreze. Când m-am decis pentru a verifica viteza maximă pe traseul meu, am fost foarte surprins. Masina  abia putea depăşi viteza de 120 kilometri pe oră înainte de aplicarea ceramizer. După aproximativ 1000 km de la aplicare  am putut conduce cu aproximativ  135 km / h. Poate ca sunt  doar 15 kilometri pe oră, dar diferenţa este foarte perceptibila într-o astfel de maşină mică.
Test final, cu măsurarea de compresie- 22 mai 2008, cu 125,349 km kilometraj,  1722 km,-după adaugarea ceramizer. Rezultatele au confirmat ceea ce deja puteam simţii ceramizer chiar functioneaza!. presiunea în buteliile individuale a fost, după cum urmează:
I-10 bar; II-10,5 bar; III-10 bar; IV-9,8 bar.
Creşterea presiunii de cel puţin 1 bar (10%!) Pe fiecare cilindru şi a fost echilibrat ceea ce, după cum am scris mai înainte, a fost resimţită într-o operaţiune mai bună a performanţelor motorului. Avantajul suplimentar pe care l-am observat a fost de reducere a consumului de combustibil. Consumul mediu de  0.5 litri de gaz la 100 km mai puţin decât înainte, ceea ce înseamnă că costul de achiziţie a gazelor se va întoarce după 5000 km de conducere, care este după 3 luni.  nu contest  ,în mod evident,  că nu aveam de cheltuit sume mari de bani pe reparatia generală.

În concluzie ii încurajej pe  toţi cei care au o problemă similară cu masina lor sa aplice ceramizer, eu sunt sigur că nu vor regreta. Este creat pentru a obţine numai profituri!
Łukasz


Maciej Gera
Conduc  de 28 de ani, şi am făcut în jur de 1 500 000 - 1 700 000 km cu masini diferite. sînt foarte sceptic cu privire la orice noi formule miraculoase avand multa experienta din acest punct de vedere. In trecut,aproximativ cu   10  ani în urmă obisnuiam sa regenerez motoarele unor maşini vechi cu  scurgeri, etc Dar am obţinut rezultate slabe în principal, inelele de piston s-au  blocat şi motorul s-a împotmolit. Cu toate acestea, am decis să acord alta sansa. Eu am luat un Opel Omega Break vechi, anul 1993, cu motor de 2.0L benzină şi kilometrajul de peste 300 000 km. Il foloseam in conformitate cu liniile directoare, dar am apăsam acceleratia  foarte mult. Unde era posibil acceleram pana la 150-160 km pe oră, mai mult decât alte masini ce utilizeaza  80-90% din putere. Uneori am tractat remorci grele. Era evident că toate mecanismele au fost complet uzate. Orice revizie sau reparaţie era peste posibilitatile  mele financiare, şi anume aproximativ 2-4 mii PLN (aproximativ 600-1200 euro).
Caracteristici principale:
1. zgomotul  pompei de la sistemul  de direcţie; sunet ce crestea la rândul său la viraje cu intoarcere  a rotii  la maxim; performanţă slabă a volanului, şi convulsie uşoară a acestuia, în special în timpul manevrelor.
2. Funcţionarea silenţioasă a cutiei de viteze; sincronizarea si slefuirea componentelor; parametrii de performanţă slabi la fel ca în cazul insuficientei de ulei, în ciuda nivelului de ulei max.
3. zgomotul diferenţialului, familiar cu "Nysa", "Zuk" şi a altor -off-road noi de un an şi anume "Gaz", "UAZ".
4. Injectoare ce huruiau si fumatul produs de motor, dacă motorul era rece sau la turaţii reduse
5. Vibratiile motorului la turaţii reduse, funcţionarea silenţioasă, lagarea ,aerisirea  şi mentinerea furtunelor  supapei.
6. Lipsa  de putere în special în timpul depăşirii ,la tractare sau remorcare. Probleme cu d pornirea motorului la cald, frecare interna ridicata i-caracteristici ale uzarii rulmenţilor şi a suprafetei acestora . Presiunea asupra cilindrilor măsurată fără să adaug nici  un tip de ulei în cilindri (ceea ce denaturează rezultate): I-9.7, II-9.2, III-10.0, IV-9.8
7. Slaba flexibilitate la motor, sensibilitate ridicată la benzina gasita in cele mai multe statii de benzina.

Am decis sa imi asum riscul, ştiind că nu voi pierde mult, şi anume valoarea de 1 rezervorul plin de benzină. Aşa că am cumpărat ceramizer Nr.4 Kit şi, în plus Nr.1 pentru  motor.
Ceea ce am experimentat a depasit asteptarile mele:
1. În primul rând a trebuit sa ajut sistemul de direcţie, fiindu-mi  teamă că pompa in curand ar fi cazut, aşa cum am auzit de astfel de cazuri. I-am inlocuit uleiul, eliminand depozitele vechi feroase din rezervor, l-am spalat si am aplicat  sistemul original american "Dextron", dupa-am încălzit sistemul şi am aplicat ceramizer la sistemul de direcţie, şi a început să foloseas excesiv  volanul  de la dreapta la stânga pe asfalt, acoperit cu nisip. Ceea ce am observat a fost faptul că, cu fiecare rând, sistemul de direcţie opera mai bine şi mai silenţios.
2. În acelaşi timp, am aplicat ceramizer pentru cutia de viteze şi diferenţial (desigur, după încălzirea uleiului). Am operat  cutia de viteze excesiv timp 40 de minute, şi am facut 1 km in marşarier. În primul rând eu nu am observat nici un efect, dar rezultatele au fost evidente după ce am făcut în jurul 700-1000 km. Anume  cutia de viteze şi  diferenţialul functionau mai lin, observandu-se sincronizarea perfecta dintre cutia de viteze si diferential. Am fost incantat  cand am observat ca miscarea de inainte-inapoi a  masinii mele s-a îmbunătăţit cu  30-40%, în special, la viteză redusă în oraş (în timp ce la viteze mari, este echilibrat cu rezistenţă  aerului). În prezent, accelerez până la 60-80 km / h până la stop (semafoare, răscruce de drumuri) deplasandu-ma  de-a lungul drumului de aproximativ 500 700 de metri. Având în vedere economia de combustibil-aceasta s-a diminuat  cu 20%.
3. Zgomotul diferentialului a scazut  semnificativ, iar acum este dificil să obser funcţionarea sa.
4. Am aplicat ceramizer la un rezervor gol si reumplut cu 50L de benzină. După ce am făcut 500 km am observat imbunatatirea semnificativa a motorului,acesta devenind foarte silentios, în opinia mea, cu 3 dB. Evacuarea s-a diminuat chiar si  un catalizator rece. Injectoarele  nu mai pârâie, cu toate că înainte de aplicare  erau  ca cele ale unui motor rece diesel .

- Dupa ce am pornit motorul la rece, inainte  consumul a fost de aproximativ 3.2-2.8 L / h. În prezent, este 2.2-1.9 L / h.
- Nivelul de zgomot a scăzut cu 3 dB şi vibreaza mai puţin.
-  presiunea uleiului în Compensator a crescut mult mai repede, iar zgomotul valvelor a incetat după aproximativ 20 de secunde, inainte oprindu-se dupa  aproximativ 1 minut.
- Motorul porneste  mai bine în cazul unui motor încălzit, dar aceasta nu este o mare schimbare. 
5. Cu toate acestea, consumul de carburant atestă cea mai buna rezistenţa internă şi eficienţa generală.


Tractor
Anul trecut am cumparat 5 elemente de motor Ceramizer (să se aplice în 6 cilindri de Ursus 1222 de tractoare [120km], dar, de fapt, am aplicat-o în AD3p a motorului (3 cilindri Perkins) 50 km si capacitatea de 2.5 l) din MF 255 tractorului ( citirea contorului kilometric de 5500 MTH). Starea motorului  nu sa îmbunătăţit după revizie, şi am condus cu puţin mai multă putere şi mai mult zgomot, secţiunea lustruita a arborelui cotit a fost prost facuta si un motor intra in rezonanta la 2300 rotaţii / minut (vibraţii puternice) şi după câteva ore, cu încărcare mare, probabil s-ar deteriora. Am aplicat 2 doze de Ceramizer (în timpul schimbului de lichide), dar nu am  turnat în motor direct! Aşa că am adăugat un tip de ulei până la nivelul recomandat si am pornit  motorul astfel încât 1 l de ulei  sa se incalzeasca (am ajuns la aproximativ 150-1800C într-un container de metal şi am adăuga Ceramizer care s-a dizolvat  imediat), am opri motorul şi am adaugat restul de ulei ( fierbinte) şi am lasat motorul sa functioneze pana cand uleiul atingea nivelul maxim. Nu a durat  prea mult timp, aşa că am procedat la rodaj, dar nu am depăşit 1800 rotaţii / min. După aproximativ 60 MTH munca grea a început, şi anume de remorcare a două remorci de 14 tone (masa totală a remorcii şi de sarcină) (în caietul de sarcini de fapt determinat de remorcare de masă, ca 7.5 ton). Vorbind despre observaţiile mele  în primul rând, mi se parea ca nimic nu e nou, dar, de fapt, o mulţime de lucruri se schimbasera. Vorbind despre fum, înainte şi după aplicarea aceste motoare nu au produs o mulţime de fum, chiar dacă extrem de încărcat, dar pentru că am observat:
- Funcţionarea silenţioasă
- Buna funcţionare a motorului
- scaderea consumului de combustibil
- Temperatura de scazuta  a motorului, şi anume 85-90oC (imposibil de a obţine 1000C)
- Motor în patru viteze luat 2550 rot / min, cu încărcare (14 tone) şi ce m-a impresionat mult ca până acum a fost 2350 rot / min, ceea ce am testat înainte de aplicare Ceramzier. în repaus, după o acceleraţie apăsând pedala de la motor la  limita lua 2700 rot / min, dincolo de un ecartament!!! (pompa nu a fost strămutata, şi nu există încă un sigiliu)
- nu mai existau vibratii! (asta era  obiectivul meu)
- Uleiul de presiunea creşte de la 3,6 până la 4.8 (cu motor de la cald, comparativ cu 3.2) (acest motor are indicatoarele de  presiune a  uleiului  doar in scădere, aşa că am montat indicatoare de presiune de ulei).
- Scăderea consumului de combustibil-7.5-8 l pe lună până la 5 litri (cu condiţia 2200 rot / pe minut, nu este depăşit , motor ocupă în jur de 6 litri)
- pornire usoara  de la temperatură joasă
- Înainte de aplicarea  zgomotul  motorului era foarte puternic pana cand acesta se incalzea, în prezent, nu mai face zgomot nici macar la pornirea la rece.

Nici un rezultat negativ!
Numai avantaje
Ce păcat că nu am testat presiunea de compresie, înainte de aplicare a Ceramizer.
Cel mai bun !felicitari! Dominik Zak


Compresor de frigorifere
În opinia mea Ceramizer este un produs foarte eficient, care funcţionează în conformitate cu descrierea din  ghidurile tehnice. Am aplicat acest produs în unele masini  şi, ca urmare am observat funcţionarea silenţioasă a cutiei de viteze, motoare si arbori ,iar scurgerile de la sistemul de directie au incetat .
. Am recomandat acest produs la toţi prietenii mei şi acestia sunt multumiti. Am turnat acest aditiv în compresoare mai mari cu piston de refrigerare şi, ca rezultat a urmat functionarea mai lina si silenţioasă .
Salutări Kind Zdzisław Niedziałek

Masina de cusut
Am aplicat ceramizer la cutie de viteze în masina mea de cusut  şi rezultatul m-a uimit-niciodată nu a funcţionat aşa. Ceramizer functioneaza cu adevarat.
Andrzej Rudnik


Cutie de viteze
Am aplicat Ceramizers de două ori, în primul rând din cauza defectului de la cutia de viteze - şi erodarea a  dispărut după ce am făcut 200 km şi nu maiam  probleme până acum. Pentru cea de a doua am aplicat Ceramizer în maşina mea şi de data aceasta am turnat   Ceramizer demotor . Ca rezultat masina este  silenţioasă şi merge  fără probleme , dar nu poat determina dacă este nevoie de mai puţina  benzină. Sunt sigur că aditivul chiar functioneaza si de aceea am aplicat-o pentru a doua oară şi o voi face si data viitoare cand voi cumpara o alta masina. Vă recomandăm acest produs tuturor conducătorilor auto.

Puterea motorului
Din moment ce am aplicat  Ceramizer într-un motor şi in cutia de viteze am facut 1500 km pe drumuri de categoria a doua ,nedepasind  2500 rotaţii în timpul primilor 250 km. Restul traseului am facut-o pe autostrazi, la viteza de 150 km / h. După ce am făcut 150 km am observat scăderea semnificativă a zgomotului şi lipsa  problemelor la motor şi cutie de viteze. Înainte am avut unele probleme cu schimbartea vitezelor. Pe langa toate acestea,motorul este mai puternic si mai dinamic. În opinia mea, acest  produs într-adevãr  regenerează motoarele uzate. Vorbind despre economia de combustibil , maşina mea , în prezent, are un consum de  combustibil cu 14% mai mic decât înainte.
Testul a fost efectuat pe 01.05-05.05.2006
Stanisław Ambroszko  


Surpriză
Pentru a fi sincer am fost foarte sceptic cu privire la aditivii bazati pe ceramizers, până când le-am aplicat. Aşa cum am grijă cu adevărat de ceea ce  cumpăr şi de ceea ce folosesc, am fost foarte curios de rezultatele în ceea ce priveşte ceramizers de combustibil. Spre surprinderea mea am aobservat o cu totul altă funcţionare a motorului, şi anume a fost mai dinamică, puternică şi economica şi  pornirea a devenit mai uşoară. Deci, numai avantaje! şi am decis să cumper alţi aditivi şi să ii aplic în masina mea.  într-adevãr recomand toate aceste produse.
Marek Niemiec

Consumului de petrol
Am aplicat acest aditiv aproximativ o jumătate de an în urmă şi până în prezent, totul funcţionează bine. Înainte umpleam rezervorul cu  1l deulei in fiecare luna . Acum, aceasta problema a disparut  şi consumul de combustibil primit a scăzut cu 1 litru. Pe langa asta Am observat că maşina mea e  mai dinamica. Acest produs a răspuns aşteptărilor mele.
Ia-l şi incearca-l si tu.
Dawid Polatowski

Economie
De obicei, eu sunt foarte sceptic în legătură cu acest fel de formule. Pentru a fi sincer am avut multe îndoieli în ceea ce priveşte eficienţa sa. Totuşi, după ce am făcut 800 km am observat pornirea mai usoara  motorului meu (la temperatură mai mică de 0). Înainte de aplicare pornirea motorului era lenta, în ciuda faptului ca  apăsam pana jos de pedala de acceleraţie. În prezent, este foarte energic şi funcţionează bine la 2 000 rot / min. L-am facut pe prietenul meu sa o cumpere. Motorul lui a fost incalzit în totalitate (a luat până la 2 litri de  ulei  la 1000 km). După aplicarea Ceramizer consumul de combustibil s-a  diminuat cu 0,8 l şi am observat imbunatatirea parametrilor . Pe langa asta masina este mai dinamica.
Ceramizers este facut pentru economisire în ceea ce priveşte revizie a motorului.
Marek Telega


Motor de revizie?
Bun venit! Sunt foarte bucuros să prezint opinia mea cu privire la efectele Ceramizer. În primul rând permiteţi-mi să spun că nu am făcut măsurători şi testări şi opinia mea sa bazat pe observaţiile mele. Deşi există multe opinii cu privire la aceste formule, eu sunt mulţumit cu efectele. Am aplicat-o în conformitate cu instrucţiunile producătorului şi ca effect am vazut functionarea mult mai silentioasa a motorului. Pe langa asta consumul de ulei s-a diminuat cu 50% şi masina mea functioneaza pe gaz. Ba chiar mai mult masina este mult mai dinamica iar consumul de combustibil a scazut cu 10%. L-Am convins-pe cumnatul meu să il aplice, deşi el a făcut o serie de acorduri cu un mecanic cu privire la o revizuire a motorului. Un mechanic a  efectuat măsurarea în ceea ce priveşte presiunea de compresie, înainte şi după aplicarea Ceramizer şi el a rams şocat cand  a vazut  îmbunătăţirea, ceea ce a înregistrat pe schite. Cumnatul meu inca conduce aceasta masina  , fără nici o revizie,pana acum.
Audi 100
Audi 100 2.8E. Am măsurat compresia înainte de aplicare (212 000 km) şi a fost, după cum urmează: 1) 10,52) 11,0 3) 10,5 4) 12,5 5) 10,5 6) 11,0. Aproximativ 11,0.
După ce a făcut (215 000 de km), am avut următoarele rezultate: 1) 12,0 2) 11,0 3) 12,0 4) 11,5 5) 12,0 6) 12,5. Aceasta face ca aproximativ 11.83.

Audi 80
Model de vehicul: Audi 80
An de productie: 1990
Capacitatea motorului: 1.6 TD
Eu am un Audi 80 1.6 turbo diesel cu un motor cu peste 230 000 km kilometri parcursi. Pentru o lungă perioadă de timp am simţit că, după pornirea  masinii trebuia sa parcurg cativa km pana a putea schimba viteza  fără o rezistenţă perceptibila. La inceput am schimbat uleiul din cutia de viteze, dar aceasta nu a ajutat. În final, un var mi-a sugerat să încerc ceramizer. Am aplicat o doză de ceramizer. După ce am făcut 2000 km am observat că schimbarea vitezelor  a fost fără probleme şi utilizarea   cutiei de viteze pe \ "sec \", după oprirea masinii, a fost cu siguranta mult mai  scurtat. Sunt destul de sigur că va fi mai perceptibilă în iarna la temperaturi mai scăzute.
Al tău, Lukasz

Audi 90 (1991)
Eu am cumparat toate cele trei Ceramizers pentru motorul pe benzina (împreună cu aditiv de benzină). Aplicarea Ceramizer imbunatateste  în mod semnificativ functionarea cutiei de viteze , schimbare acestora-datorită aditivului  pentru cutia de viteze. Aplicarea aditivului l a determinat iniţial  facilitarea peratiunilor   motorului... dar după ce am făcut 1500 km, funcţionarea a fost mult  mai bună şi mai silenţioasă, ..... lasati-mă să vă reamintesc că motorul meu a facut 300 000 km şi are 5 cilindri (Audi 90 2.3 136 km, 1991 an). Mai mult decat atat ,nu am mai intampinat nici o problema sa pornesc masina la -13 C. Sunt mulţumit de acest aditiv şi il recomandat familiei mele si prietenilor. O alegere bună.!
Robert Jonca

Audi A4 (1996)
Sunt foarte bucuros să va împărtăşeasc observaţiile mele. Am aplicat Ceramizer pentru 2,6 V6, motorul de Audi A4 din 1996. Acest vehicul nu era functional  de 2 ani ,de la accident rutier şi a rămas nefolosit. Masina a facut 120 000 km. După ce am reparat –o in faţă dreapta şi capota, personalul tehnic m-a sfătuit sa-mi protejez motorul cu orice formulă disponibila. Am cautat unele informaţii şi au ales "Ceramizer" dintre  mai multe produse disponibile. După ce a făcut 20 000 km am decis sa verific motorul la Audi Service Centre. Rezultatele au confirmat faptul că motorul era in stare de functionare de  100% şi a avut parametri standard.
Multumesc, multe felicitari!

Audi S6
In ultima vreme pe tot parcursul anului  am avut probleme cu valva de la sistemul hydraulic de franare decare beneficiază AUDI S6 (se bloca foarte des sin u mentinea presiunea,ca rezultat nu am mai avut nici un sistem adjutant de franare) Asa ca am aplicat aditivului şi NU mai am probleme. Minune sau altceva? Retrov

Alfa Romeo 164
3.0 cu motor de 200 000 km consuma 3 l de ulei la 500 km, în prezent, motorul consumă aceeaşi cantitate de benzină şi numai 100g de ulei, si pompa de ulei are capacitate de 7,5 l, aşa că voiaplica un alt Ceramizer şi apoi voi spune parerea mea. Pentru moment sunt multumit de ea.

Alfa Romeo 33
De obicei, eu nu au încredere în produse promovate, despre care se spune ca fac minuni .... ca o chestiune de fapt, nimic nu poate înlocui piesa uzata.... Eu sunt proprietarul unui Alfa Romeo 33 1.7 16v Qv după ce am tunat motorul, cu 160 de cai putere şi folosirea indelungata  a dus la uzarea cutiei de viteze, care sunt foarte fragile, în această versiune-o reparaţie costa in jur de 800 PLN (aproximativ 240 de euro), plus cateva  zile, fără o maşină, şi, faptul ca piesele de schimb se obtineau foarte greu m-a determinat sa folosesc Ceramizer pentru cutia de viteze... asa ca am cumpărat două containere .... şi după aproximativ 250 km am observat o ameliorare: aceasta a fost schimbarea mai uşor a vitezei si lipsa uzarii la turatii mai mici (care au fost prezente tot timpul înainte), după aproximativ  1000 km  cutia de viteze opera foarte bine, aşa că  acţiunea Ceramizer era evident foarte rapida. Voi repeat aceasta operatiune si  voi adauga si Ceramizer pentru motor,doar pentru întreţinere.

Dodge Caravan (1995)
Am aplicat special  pentru renovarea motoarelor  în patru timpi  în Caravan Dodge din 1995 - şi în consecinţă, am observat: buna funcţionare a motorului consum redus de combustibil în cazul meu cu aproximativ 10%. Am fost surprins să observ o îmbunătăţire, cu toate că nu a fost vizibila decat dup ace am parcurs  aproximativ 1 600 km dupa aplicarea  Ceramizer. Ca o chestiune de fapt, în prezent, fac cu 30 Mile  în oraş mai mult  decât înainte. Singurul obstacol intalnit a fost acela ca trebuia sa fac cel putin 200km cu o viteza nu mai mare de 60km/h .Opinia mea este bazat pe ceea ce am experimentat. Nu am facut  nici un test si nici o masuratoare.
Buna alegere.
Toate cele bune
Krzysztof Kwapisz 

Pontiac Trans Sport
Am aplicat 1 doză de (2.3L) şi după ce ma parcurs 1 000 km am observat o diferenţă, şi anume: operarea mult mai silentioasa a motorului,s-a redus consumul de combustibil de la 10-11L la 8L. acest aditiv m-a salvat deoarece nu a mai fost nevoie sa imi schimb motorul ceea ce m-ar fi costat  circa 1600$ Felicitari!!


BMW 530D
Masina mea este un BMW 530D nr AA-VM-746-am decis să utilizez Ceramizer - Am pus-o in combustibil. Aveam  o problemă la motor cu un injector, costul de înlocuire a fost de aproximativ 500 de euro. Dupa completarea a jumătate din rezervorul de combustibil cu aditiv pentru combustibil (produs ceramizer), toate neregulile injectoarelor au disparut.
Înainte de a utiliza Ceramizer la motoar Am verificat masina care avea un kilometraj de 270 000 km-verificata  pe bancul de testare a  motorului . Mi-au fost date rezultatele de putere şi cuplu, etc După aplicate ceramizer am condos aprox. 4 000 de kilometri (exact 3782 km) masina a fost re-verificate pe standul de testare a motorului. Creşterea de putere şi un cuplu a fost afirmată.
Eu personal am observat reducerea consumului de combustibil, 1l medie de aproximativ 100 km de la locul de muncă,este  mai silenţioasă, motoarul avand  o mai mare flexibilitate.
Andrzej Hoffman
Varşovia, 14.10.2008
Comentariu la rezultate pe standul de încercare a motorului.
După aplicarea a 2 doze de ceramizer pentru motor  şi, după 3782 km - motor are următoarele rezultate:

    * Cresterea puterii maxime de aproximativ 4,66%, care este de circa 7,7 km (5,7 kW).
    * Cresterea  cuplului maxim de aproximativ 3,2%, care este de aproximativ 13 Nm
    * Cresterea de flexibilitate si dinamica a motorului
Creşterea de putere şi cuplul a fost obţinut în întreaga gamă de măsuri de rotaţii ale motorului  şi cu 2800 rotaţii pe minut a fost obţinut cea mai mare crestere de putere - 9km şi cea mai mare crestere de cuplu - 24Nm.
Rezultatele de la standul de testare a confirma opiniile proprietarului de autoturiam şi ele dovedesc eficacitatea ceramizers.

BMW E30 Wagon (1993)
Ceea ce urmeaza este parerea mea despre Ceramizer: eu sunt proprietarul unui BMW E30 Wagon datat la sfârşitul anului 1993 şi cu kilometraj de 220 000 km. Eu de obicei,  cumpăr Ceramizers pe  Allegro şi porecla mea este: Cenkier. Am aplicat Ceramzier (în toamna anului 2005), în cutie de viteze  şi după ce am făcut câteva sute de km am observat ameliorare în primul rând, arulmenţilor şi anume acestia erau silenţiosi şi operarea cutiei de viteze, aveam  probleme cu schimbarea treptelor  de viteză. Şi, în sfârşit, după 1000 km nu am avut probleme cu treapta a doua. Aveam  de gând să înlocuiasc cutia de viteze, dar, datorită acestui  aditiv nu a mai fost nevoie! În acest fel am economisit o gramada de bani. După ceva timp m-am decis să aplic Motor Ceramizer şi aici sunt concluziile mele ( din primăvara anului 2006):
- Nu există probleme legate de pornire
- Buna funcţionare a motorului
- Mai mare putere a motorului
- Reducerea supraîncălzirii
- Motor mai dinamic
Perioada scurtă de aplicare a Ceramizers în motor şi cutie de viteze a adus numai beneficii. Este un produs foarte bun pentru toata lumea care are grija de masina lui . Michael Cenker

BMW 740
Am aplicat Ceramizer în cutia de viteze a BMW 740, cu kilometraj 270 000 km şi în aprilie am aplicat-o în sistemul de direcţie în conformitate cu instrucţiunile de fabricare a ceramizer. Înainte de aplicarea nu am facut nici un test. Până acum după ce a făcut în jur de 1 500 km am observat următoarele -lectură (la contorul de parcurs de 286 000 km):
- Silenţioasă şi buna funcţionare a motorului, reducerea consumului de ulei, precum şi modificări semnificative în ceea ce priveşte consumul de combustibil
- Orice schimbare în ceea ce priveşte operaţiunile legate  de cutie de viteze
- Buna funcţionare a sistemului de direcţie, dar  un joc de direcţie nu a fost redus (are legatura în principal cu unitatea  hidraulica)
Se pare că aditivul într-adevăr functioneaza, dar rezultatele sunt comparabile cu alte formule de cunoscute- nu face nici un rău şi il face pe  şofer sa se simt mai bine: -) (am folosit o parte din ele ca Xeramic, Liqui Moly-disulfide molibden, teflon Swedol, Militec - Motor life). Ca o chestiune de fapt, este greu să spun ceva in ceea ce priveste durabilitatea componentelor unde a fost  folosit ceramizer.Cu stimă, Alojzy Szymanski


Citroen XM
Bun venit. Am aplicat Ceramizer în XM Citroen 2.0 cu 280 000 km. Principala deficienţă este zgomotul  la 3 000 rot / min. Dupa ce am aplicat Ceramizer am observat ca motorul e mai silenţioas şi o imbunatatire evidenta a eficienţei.
Multe salutări Jack Swiech

Citroen Xsara
Livrarea prompta de produse şi funcţionează în conformitate cu instrucţiunile. Ca rezultat maşina mea consumă mai puţin combustibil şi este mai dinamica (Xsara Picasso 1.8 din 2002). Va recomand prezentul aditiv. Manioka1


Daewoo Matiz
După ce am făcut aproximativ 6 000 km pot rezuma că motorul meu nu este la fel de zgomotos, deoarece a fost comparat cu alte masini din acelaşi model Pe langa faptul ca masina mea  utilizeaza mai puţin carburant pe autostrada, deşi nu am facut nici un test, în oraş  consuma foarte mult, dar este din cauza tehnologiei coreene. acum motorul este mai energic, la viteze mai mari şi nu am schimbat vitezele  atât de des, iar temperatura motorului a scăzut (în iarnă, faceam 7 km pe drumul spre locul de muncă, si nu am observat decat  când m-am dat jos din masina ca am simtit  aer cald de la o duză de aer), dar în vara anului acesta va fi un avantaj mulţumită Ceramizer. pot să spun că Ceramzier isi merita toti banii si , deşi există unele vibratii la masina mea , ele nu mă deranjează şi nu au impact asupra motorului. Piter Sadowski


Daewoo Cielo (1997)
1.5 motor cu benzină + gaz, 1997; kilometraj: 240 000 km (o masina de prietenul meu)
Aplicata Ceramizer: pentru benzină
Motiv: in legatura cu uzarea masinilor ce functioneaza pe baza de gaz, putine realimentari  şi sufocare în timpul condusului (pe benzină). După reumplere cu pb95 şi de aplicare a Ceramizer nu am observat nici o schimbare. Schimbarea a fost sesizabila după ce am făcut circa 300 km iar problemele au incetat sa mai apara.
Mariusz G.

Daewoo Nubira
Eu sunt utilizator de Nubira din 1999 cu 120  000 de km parcursi. Acesta este o masina cu alimentarea pe gaz dar şi pe  benzină . Am observat un consum crescut de ulei si combustibil şi un zgomot de motor de la turatia  mare care a fost descris de un mecanic ca provenind de la un support rupt.bservat buna funcţionare a motorului, aşa că am avut masina mea testat de către un mecanic care mi-a spus că aş putea face alte 60 000 km fără nici o problemă. Mecanic ştia nimic de probleme anterioare asa ca a fost clar că, din cauza Ceramizer acţiune buna desfăşurare a motorului şi o reducere considerabilă a consumului de ulei de urmat. Motorul consumă aceeaşi cantitate de gaz, deoarece este dificil să se stabilească de măsurare reală a distribuitorilor. Sunt foarte mulţumit de Ceramizer acţiuni, precum şi o mai bună funcţionare a motorului.
Wiesław Betlej de la Raciborz

Fiat 126p
Livrarea prompta-doar 2 zile, şi am Ceramizer pentru masina mea de 8 ani şi după ce a făcut numai unele destul de kilometri am observat o îmbunătăţire în cutia de viteze a început să funcţioneze mai lin. elvisek-PM

Fiat Bravo (1996)
Am aplicat în Ceramizer mea Fiat Bravo 1.8 din 1996, cu obiectivul principal de a face silenţioasă sale de operare. Ceea ce am obţinut este destul de satisfacerea, deoarece se execută fără probleme şi un zgomot redus. Acum, motorul ajunge mai uşor la turatii mari şi este mai dinamic comparativ cu situaţia anterioara. Un catalog excelent-il recomand.

Fiat Cinquecento
După ce am făcut 400 km am observat o îmbunătăţire la  funcţionarea  motorului (CC 700). Nu mai bate din supape si impingatoare. Pe langa asta am sesizat si buna functionare si cresterea puterii la motor . Servicii excelente şi profesionale. Vă recomand acest produs! alaco

Fiat Uno
Într-adevãr produsul isi merita banii . Livrare promptă. Vorbind despre acest produs: acesta prevede funcţionare silentioasa a motorului şi flexibilitatea motorului la turatii mai mari. Fiat Uno 1.0-kilometrajul de 110 000 km.


Ford Fiesta
Am aplicat o doza de Ceramizer în Ford Fiesta 1.1 cu kilometraj de peste 300 000 de km şi instalatie GPL. Din păcate, încă mai are un tip de ulei, dar nu pot spune dacă este exact la fel ca înainte, pentru că ar fi trebuit sa aplicat doză dublă în loc unul, dar am vrut să-l încerc cu un dozaj. Cu toate acestea, am observat un efect pozitiv, şi anume pe treapta a cincea, la o viteză minimă de 20 kilometri pe oră se accelereaza lin fără sufocare. Înainte de a folosii Ceramizer dadea  rateu. Eu am de gând să aplice două doze Ceramizer la urmatoarea schimbarea a uleiului.
Salutări de Piotr

Ford Escort (1991)
Stimati domni, am aplicat Ceramizer în Ford Escort 1.4 XLS din 1991 cu o instalaţie de gaz. Până acum am făcut în jur de 1000 km. Nu am măsurat presiunea de compresie de butelii înainte de aplicarea  aditivului şi nu am nici celelalte rezultate de testare. Acum este a doua oară cand  am realimentat  maşina  şi am să ia măsurători în ceea ce priveşte consumul de combustibil (până în prezent a fost de aproximativ 10l/100 km în iarna). De îndată ce am mai multe informaţii va voi spune.
Mai jos puteţi găsi ceea ce am observat:
- Buna funcţionare a motorului
- Funcţionarea silenţioasă
- Nu se mai blocheaza in timpul apăsarii pedalei de acceleraţie în jos
- Porneste pentru  prima dată (cu 90%) –  înainte nu era  atât de uşor
Pentru a rezuma prestaţiile:
Sunt foarte mulţumit şi sînt sigur că la urmatoare schimbare a uleiului voi folosi tot ceramizer.Multe salutări Paweł Kuczewski  


Ford Ka
La începutul anului 2007, v-am scris pentru ajutor. Motivul a fost uzarea  imediata a camelelor  arborelui de distribuţie în motor Endure 1.3 (Ford Ka,  numărul de kilometri de 136 000 km). Am cumparat ceramizer pentru motoare şi în conformitate cu instrucţiunile am adăugat-1 doză, după cum domnul Dariusz Kosiorek ma sfatuise. De atunci am calatorit aproximativ 700 km şi va declar că procesul de uzare al  acestor elemente în motorul sa oprit. Sunt foarte impresionat, de funcţionarea eficientă a produsului. Mentionez ca  înainte de a aplica clearance-ul  la supapa acesta se extindea rapid după depasirea a  150 km de 0,5 mm şi supapă bătea zgomotos. Ajustarea nu a dat nici un rezultat  . Acum, motorul este silentios, nimic nu Loveşte, e greu de crezut! Ar trebui să ia Premiul Nobel pentru o astfel de inventie! 

Ford Mondeo (1994)
Am fost foarte sceptic cu privire la acest tip de aditivi şi ceramizer .Dupa ce l-am cumparat l-am  pus pe raft într-un garaj unde a stat  ceva timp înainte de a-l folosi. Am decis să fac acest lucru, ca urmare a asigurarilor  producătorului şi opiniile celorlalti utilizatori cu privire la impactul acesteia asupra funcţionarii  motorului. Asa ca am aplicat-o în  Ford Mondeo 1.8 1994 din 15.10.2005, cu kilometraj de 229 374 km. Schimbarea uleiului   trebuie să se facă la 235 000 de km şi înainte de aplicarea  aditivului motorul a avut urmatoarele  presiuni de comprimare:
cu aproximativ 12
jur de 12,5
jur de 12,5
cu aproximativ 12
După aplicarea aditivului nu au existat efecte speciale şi funcţionare a motorului a fost buna si nici o schimbare, dar după ce a făcut aproximativ 250 km am observat o uşoară îmbunătăţire în funcţionare  motorului, în special  dimineaţa în timpul  pornirii (la temperatură exterior. De 3 -- 50C), ceea ce sa dovedit a fi o schimbare în bine. După ce am făcut 650 km am observat ca masina a fost mai dinamic, în timpul accelerarii şi a fost mai silenţioasă ceea ce m-a uimit chiar mai mult. La citirea contorului kilometric de 231 783 din data de 29.11.2005 am decis sa efectuez urmatoarea masuratoare a presiunii de comprimare din cilindri  şi am obţinut următoarele:
jur de 12,5
jur de 13,2
jur de 13,2
jur de 12,4
Aveţi posibilitatea să credeti sau nu, dar aceste rezultate confirma imbunatatirea   presiunii de compresie şi funcţionarea silenţioasă a motorului. Jacek Dołęga


Ford Sierra
Ceramizer este un produs foarte eficient. După ce am făcut 1 500 km de la aplicare ,presiunea de comprimare   la  Ford-ul meu a revenit la  parametrii initiali, ca şi când eu nu au făcut acesti 140 000km. Intr-adevar uimitoar. Eu il recomand !
Mac4

Ford Transit (1997)
Acesta a fost Ford Transit 2.5D din 1997 şi cu kilometrajul de 450 000 km pe care am aplicat acest aditiv. Înainte de aplicarea acestui aditiv motorul era foarte zgomotos, utilize  chiar si 1 l de un ulei  la 1 000 de km insa de la aplicarea aditivului motorul este mult mai puternic şi funcţionează silenţios. Pe langa consumul de ulei care  s-a diminuat cu 50%. Dacă te gândeşti sa cumperi acest produs Fă-o!!
Grzesiek Wieliczka


Honda Civic (1994)
Din păcate nu am nici o documentaţie cu privire la presiune de compresie, desii am vândut autoturismer pe care am aplicat ceramizers. În ambele cazurile am observat următoarele rezultate:
- Golf II 1.6 de la 1988 (o transmisie automată) 280 000 km
- motorul consuma mult ulei ajungand  sa consume  în jur de 12 l/100 km
După aplicarea ceramizer consumul de ulei de motor s-a redus  cu 80-85%. Pe langa asta Am observat funcţionare silentioasa si mai lina a motorului. În plus, scăderea temperaturii motorului a fost evidentă şi o mai bună economie de combustibil (aproximativ 0,5 l).
- Honda Civic 1.3 din 1994, cu kilometraj de 130 000 km
ca urmare a aplicării ceramizers consumă mai puţin combustibil şi buna funcţionare a fost evidentă. Îmi amintesc că, odată  a fost nevoie de doar 5.2 l de combustibil în timpul conducerii urbane. Pe langa asta am observat scăderea temperaturii motorului şi dinamica  sporita. Aţi putea spune că motorul pompa cu  mai multă putere.
Salutări de Maciej Kujawa


Honda Concerto
Eu am luat Honda concerto 1.5 cu kilometraj 370 000 de km şi am făcut la data dobandirii aproximativ 7 000 de km. Îmi place maşina asta şi după aplicarea acestui aditiv se accelerează mai repede de 1 s 80 - 100 km / h şi arderea de ulei a fost eliminata(înainte foloseam  aproximativ 1 l la 10 000).


Honda Prelude
La începutul acestui an am cumparat Honda Prelude. Motorul operat zgomotos (cu joc al pistoanelor) şi în timp ce  schimbam de la I într-II, se auzea o usoara racaiala. Am decis să încerc ceramizers . Am cumpărat Ceramizer, şi anume 2 doze pentru motor şi 1 pentru cutie de viteze şi de combustibil. Din acel moment am făcut 2 000 km şi racaiala a disparut  iar cutia de viteze functioneaza ca si cum ar fi nou.a. Acum am de gând să aplic cu  două doze mai mult. Toate ca toate Sunt foarte mulţumit de produsul dvs.. recomand ca toată lumea care doreste să economiseasca sau sa evite reparatii costisitoare ale motorului  sa foloseasca acest aditiv.Salutari Mirek Starzomski

Isuzu Tropper (1988) / Isuzu Rodeo (1993)
Acesta a fost, în 2004, cand  am aplicat  ceramizer in Isuzu Trooper 1988 2.6 MPI 4x4 ( motor pe combustibil + + o cutie de viteze). Înainte de aplicarea aditivului motorul nu folosea unul din cilindrii pentru combustibil la turatii mici, în ciuda scanteielor, cablurilor , distribuitorului, şi înlocuirii cupolei. După numai 200 km (prima fază de acţiune aditiv) această disfuncţionalitate a fost reparata. În prezent, motorul nu se mai incalzeste asa repede (înainte obtinea temperature de  funcţionare, după 4 km, acum, după 6 km)-se pare ca factor de frecare a fost redusă. Dupa o  saptamana  celelalte rezultate au fost evidente - motorul cu kilometraj 220 000 km audevenit mai dinamic, atingea mai repede  turatie mare, iar consumul de GPL a scăzut cu 1 l / la 100 de km. Pe lângă acestea schimbarea vitezelor a devenit mai uşoara şi mai precisa (ca intr-o masina noua). Am vândut maşina asta în mai 2005 şi de atunci (250 000 de km) rezultatele au fost evidente ca urmare a acţiunii aditivului.

În luna mai 2005, am cumparat Isuzu Rodeo 3.2 V6 24V din 1993 urmatoarea masina pe care am aplicat acest aditiv. De data asta am aplicat într-un motor de combustibil + + o cutie de viteze + a puntea spate. Ca şi în cazul a masinii precedent, funcţionare  motorului a fost mult mai buna, consumul de GPL-a scăzut, şi dinamica sa îmbunătăţit. Dar, funcţionarea silenţioasă de pe punte spate este cea mai mare bucurie a  mea (m-am gândit chiar la demontarea şi la înlocuirea rulmentilor). Toată lumea care a avut o astfel de problemă ar trebui sa incerce ceramizers.. Am făcut inca 30 000 km cu aceasta masina, până când am vândut-o, în aprilie 2006, dar rezultatele ceramizers erau încă evidente. În prezent, am intenţioa  să achizitionez o altă maşină, dar şi după cumpărare sigur voi folosi ceramizer pentru un motor,  cutie de viteze etc, deoarece într-adevăr se amortizează (costurile de o remunerare aditiv, după ce a făcut câteva mii km, prin economisirea de combustibil, şi mai târziu , vom economisi bani pe ele şi alte rezultate pozitive primite pe gratis).
Acest lucru este de departe cel mai bun produs.
Eng. Grzegorz Kaliciak

IVECO
An de productie: 1999
Capacitatea motorului: 2.8 TDI
am cumpărat acest model în mai 2008, 375 000 mile. Când am cumpărat maşina asta am ştiut despre “putinele ei defecte", dar nu am tinut cont de asta , preţul a fost destul de atractiv. Totuşi,  a fost enervant jocul  cutiei de viteze - schimbarea in  aIV a  fost întotdeauna legată de sunete grilajului  şi schimbarea in marsalier  semăna cu o adevarata acrobaţie . Am citit un pic despre ceramizers si alte inventii suplimentare - şi am decis să cumpăr un set inclus 2 x cutie de viteze, 1x de combustibil, 1x motor care a fost oferit de 4kołka.pl distribuitorul nostrum polonez.
În conformitate cu instrucţiunile am aplicat toate produsele si ..... am fost extrem de surprins! După câţiva kilometri de conducere  am observat că functiona!
Acum, după  aproape 5 000 km, cutia de viteze functioneaza  uşor şi fără probleme, intregul  ansamblu lucrand  într-adevăr în linişte. Motor - Nu am facut măsurători înainte de a adăugat ceramizer, dar cu siguranţă, este silentios. Nu sunt sigur daca scoate mai  putin fum - 11l/100.
Mi-a plăcut faptul atât de mult încât am decis să cumpăr un set de mai multe ceramizers pentru  axa din spate - în cazul în care voi observa noi modificari va voi anunta. Robert

Kia Carnival
An de producţie: 2000
Capacitatea motorului: 2900 diesel
Am folosit ceramizer preventiv, incurajat de prietenii mei. Rezultatul uimitor l-am observat imediat după aplicare. Motorul a început să lucreze foarte bine,  a devenit foarte, eu subliniez foarte flexibil. După ce am pornit  motorului la rece nu am putut auzi sunete de "uscăciune". A scăzut uşor, de asemenea, consumul de combustibil. I-am cumpărat o a doua doză de ceramizer pentru a fi utilizate într-o piesă Iveco Eurocargo. Va voi impartasii impresiile mele dupa aplicare.Marek Sienkiewicz

Kia Shuma
Mai jos puteţi găsi observaţiile mele  cu privire la aplicarea ceramizers. Am cumparat un second-hand Kia Shuma cu citirea contorului kilometric de 95 000 km. Ea a avut un ulei necunoscut pentru mine şi consuma 7.5 l la 100 de km, si un motor foarte zgomotos la 3500 rotaţii. În timpul schimbarii de fluide am decis să aplic ceramizers cumparat pe Allegro. După adăugarea de ceramizers funcţionare a motorului era una  silenţioasă  şi consumul de combustibil- l-am scăzut cu aproximativ 0,5 l/100km. Este destul de evident că pornirea de   dimineaţa a devenit mai uşoară ,înainte se sufocat. Din păcate, nu am putut face teste. Aceste efecte m-au încurajat să-mi cumpăr un aditiv special  pentru  cutia de viteze intrucat schimbarea vitezelor era una foarte anevoioasa si zgomotoasa.. Deşi am făcut numarul de km recomandat, efectele au fost vizibile doar după o perioadă de timp mai indelungata, şi anume orice zgomot a fost eliminat..  nu există nici un adversar pentru ceramizers. Din moment ce de la  aplicare am facut 15 000 km, iar rezultatele sunt încă evidente.

Mazda 626
După aplicarea în Mazda 626D cu citirea contorului kilometric de 430 000 km am observat o buna funcţionare a motorului după ce am efectuat 10 000 de km şi nu există probleme legate de pornirea la rece. Este posibil să observaţi  funcţionare  motorului şi starea sa îmbunătăţita. Pe seama unui kilometraj am aplicat 2 doze. După ce am încerca aditivul pentru  motor am cumparat unul  pentru  cutia de viteze şi de combustibil. Sunt foarte bucuros că am cumpărat acest produse. Dariusz Kotarba


Mazda MX-3
Am cumparat un set de ceramizers la motor, la cutia de viteze, la putere hidraulică de sistem şi la combustibil.
Le-am pus  pe mx Mazda 3 1,6 16 V, SOHC cu 130 000 de km de kilometri parcursi. După ce am condos aprox.  1000 km masina a devenit mai vioaie  şi performanţa este îmbunătăţita considerabil, în special lucrul  motorului şi acceleraţia.  
Vă mulţumesc şi salutări de multe,
Cezary Kawecki

Mercedes 190
Buna, am aplicat ceramizer pentru Mercedes 190 cu motor de 2l pe benzină şi-admitere de gaz. Ea a trebuit să fie un medicament temporar preventiv înainte de repararea motorului, deoarece era foarte zgomotos. Din păcate, nu am  verificat performanţa până la capăt, deoarece masina mea a fost complet distrusa în timpul unui accident. Am condus cu ceramizer aproximativ 600 km înainte de această accidend şi au fost, fără îndoială, îmbunătăţiri vizibile în motorul, acesta a lucrat mai mult în mod uniform şi liniştit şi sunetele care mai existau nu mai erau atat de enervante. Masina a avut 268 000 km ki si cea mai mare parte dintre acestia au fost facuti pe gaz.
Salutări, Marek

Mercedes W123
Eu sunt multumitul   proprietar al unui  vechi Mercedes W123 300D. Am fost preocupat de  presiunea uleiului  pe un manometru (la rotaţii mici), aşa că am decis să cumpar produsul. L-am cumpărat, în toamna anului 2004 şi, fără ezitare, am turnat în conformitate cu liniile directoare. După ce a făcut 200 km de condus lent am observat următoarele:
- a crescut  presiunea de ulei la turaţii reduse
-  temperatură  motorului în timpul de conducere s-a diminuat
- Motorul are mai multă putere (este mai rapid in a răspunde la apăsarea în jos a pedalei de acceleraţie).
Cele De mai sus sunt observaţiile mele , nu am mai făcut măsurători la vechea mea masina în ceea ce priveşte consumul de combustibil 3 l capacitate. În cazul masinii mele produsul dvs. Chiar functioneaza!!  
Salutari Grzegorz GonciarzMercedes W 124 (1989)
Am facut 1000 km şi  într-adevăr am  observa o operaţiune destul de bună a motorului. Nu numai că este mai silenţioasă, dar porneste mai repede si are mai multă putere, de asemenea. Vreau să adaug că am aplicat acest aditiv în Merc 124 2.6 de la 1989, cu kilometraj de 300 000 km. Acesta este un produs uimitor si cu siguranta il voi aplica  si in noua mea masina!

Mitsubishi Lancer (1991)
Special pentru cutia de viteze
21/03/2006 - (citirea contorului kilometric de 187 950) o schimbare de ulei într-o cutie de viteze şi ceramizer a fost adaugat.
23.03.2006 - (citirea contorului kilometric de 188 070), până acum am facut 120 km de la aplicarea ceramizer, poate nu s-au schimbat încă multe dar a trecut destul timp incat pot sa va să anunţ:
- Nu sunt probleme cu schimbarea în viteza întâi - îmbunătăţire minimala cu schimbarea de la 1 in 2 viteze (în cazul în care un motor este rece inca face zgomot atunci când schimbă în a 2 cu toate că ştiu ce să fac sa nu  aud asta, este uzat  atât de mult că nimic nu se mai poate face în legătură cu aceasta)
- O operaţiune silenţioasă a cutiei de viteze
7.04.2006 - (citirea contorului kilometric de 188 650 km), până acum am făcut în jur de 700 km dupa aplicarea ceramizer şi am observat-sa-au  îmbunătăţit parametrii de funcţionare a motorului deoarece funcţionează mai lin, deşi zgomotul produs cand schimbi intr-a 2 se aude, nu poate fi reparata ( probabil din cauza unei defecţiuni, cu toate acestea, voi fi cu  un ochi pe ea).
21/04/2006 - (citirea contorului kilometric de 189 450 km) am facut 1500 km, după aplicarea ceramizer, iar acum este mult mai uşor de a schimba vitezele, şi am observat o operaţiune de silenţiozitate a  cutiei de viteze. Deşi a încă mai pot auzi zgomotul cand schimb in a 2, este o ameliorare considerabila in ceea ce priveste acest lucru fata de cum functiona inainte si cum functioneaza in present . Pe lângă asta alte defecte au fost reparate.
Cred că achiziţionarea ceramizer a dat roade.
Trebuie să încercaţi să-l  folositi  dacă aveţi orice problema cu o cutie de viteze.

MOTOR CERAMIZER
21.04.2006 (citirea contorului kilometric de 189 460 km), după măsurarea presiunii de compresie: 1 cilindru: 10,3 kG/cm2; 2 cilindri: 10,0 kG/cm2, 3 cilindri: 8,5 kG/cm2; 4 cilindri: 9 , 8kG/cm2. Am încălzit până motorul a mers în gol şi am turnat ceramizer în motor (în conformitate cu instrucţiunile producătorului). Aş dori să adaug că, înainte de aplicarea acestui aditiv-am schimbat un tip de ulei de motor, împreună cu toate filtrele.
27.04.2006 (citirea contorului kilometric de 190 000 de km) de măsurare a presiunii de compresie a condus la următoarele rezultate pozitive: 1 cilindru: 11,5 kG/cm2; 2 cilindri: 11,3 kG/cm2, 3 cilindri: 10,5 kg / cm2; 4 cilindri: 11,1 kG/cm2. Este demn de mentionat faptul ca am facut doar 1 / 3 din kilometrajul recomandat. Sunt curios cu privire la rezultatele viitoare.
01.05.2006 (citirea contorului kilometric de 191 070 km) măsurarea următoare a presiunii de compresie. Sunt foarte mulţumit de rezultate (după ce a făcut kilometraj recomandat): 1 cilindru: 12,5 kG/cm2; 2 cilindri: 12,4 kG/cm2, 3 cilindri: 11,8 kG/cm2; 4 cilindri: 12,1 kg / cm2.
Acesta este produsul decare  sunt foarte mulţumit , şi cred că isi merita  banii . Pe langa consumul de gaze care a scăzut cu aproape 1,5 l / la 100 km. Astăzi am făcut o km mai mult şi  sunt foarte mulţumit de funcţionarea motorului meu si economia de combustibil îmbunătăţita. Pe lângă faptul că am economisit  o mulţime de bani pe combustibil, viaţa motorului  s-a  extins ca rezultat a uzarii reduse . recomandăm acest aditiv pentru cineva care vrea sa regenereze motorul. Michał Grudziński

Nissan Almera
Având in vedere ca ma confruntam  cu efecte pozitive, evident, după aplicarea ceramizer în Cinquecento am decis să aplic al doilea aditiv la a doua masina a mea (şi anume Nissan Almera cu motor de 1.4 şi kilometrajul 124 000 km-înainte de aplicarea ceramizer). Am făcut 200 km în timp si din nou, am observat orientările fabricaţiei (2500 turatii), şi după aceast kilometraj am procedat ca de obicei, de a conduce vehicolul. Până acum am făcut în jur de 600 km, dar nu există nici o îndoială că acum motorul meu nu se sufoca la turatii mici, şi există o buna funcţionare a motorului la turaţii ridicate. În prezent,  asta e tot ce pot să spun despre el. Categoric, voi fi cu ochii pe  funcţionarea motorului şi pe economia de combustibil.
Cu stimă Andrzej B.

W10 Nissan Primera 2.0 (1998)
Eu locuiesc în Suedia, în regiunea polară. Am aplicat cearmizer în luna februarie a acestui an (2008), atunci când am rămas în Polonia. Am aplicat-o după schimbul de ulei  la  252 000 km. Nissan Primera 2.0 am făcut mai mult de 10 000 de km de la acea dată. Am călătorit în oraşe: Malmo, Lund, Karlskrona precum şi Malmo Stockholm-traseu (de mai multe ori). Am calatorit recent prin Suedia  de la Malmo la Lulea,  orasul  în care locuiesc, distanta parcursa în 17 de ore, şi care  este mai mare de 1500 km. Motorul funcţionează fără nici o întrebare. Eu nu a observat nici un fum sau consumul de ulei. Masina  reacţionează un pic mai bine pe gaz, motorul este extrem de flexibil, dar are kilometrajul sau, aşa că Sunt foarte bucuros ca este vioi şi dinamic. Am observat că a scăzut uşor consumul de combustibil la aproximativ 5%. Trebuie să schimb uleiul în curând, iar eu sunt in aşteptarea iernii, care vine  aici foarte repede şi este foarte foarte geroasă şi sper că pregătirea ta va trece examenul, în aceste condiţii extreme.
Am aplicat produsul dvs. în Polonia, în alte masini: Mercedes Vito 2.3D anul 1998 şi VW Golf II 1.6 D şi, de asemenea, acesta a trecut foarte bine. Aici, în cazul în care eu am recomandat  prezent produsul. colegul meu de la Scorpion Ford 2.0 şi efectul a fost surprinzător., dinamica a crescut în mod considerabil şi consumul de combustibil a scăzut. Acest lucru are o semnificaţie specială pentru că aici avem o temperaturi de iarnă foarte scăzut asa ca pornirea  este foarte dificila Deşi toate masinile au "incalzire de motor", dar efectele ceramizer sunt evidente masina pornind mai uşor la plecare, mai ales după noapte.
Salutări, Edward B.  

Opel Astra
Am aplicat un aditiv de motor şi unul pentru  cutia de viteze  în Opel Astra 1.6i cu kilometraj de 164 000 km.
Am observat următoarele:
- scăderea consumului de ulei de motor
- Scăderea timpului într-o operaţiune a motorului
- Funcţionarea silenţioasă a motorului
- Exploatare îmbunătăţită a motorului

Rezultatele cu privire la  cutia de viteze:
- Buna funcţionare a cutiei de viteze
Perioada ceramizers atunci când s-au aplicat: aprilie 2005 Krzysztof Bogdan


Opel Astra TD
Kilometri de 193 000 km. Am facut deja 1100 km cu acest ceramizer.  funcţionarea motorului e  sporită şi silenţioasă. Eu nu am observat nici o alta putere. Nici o  probleme cu livrarea sau  de plată.
Incearca-l !!!!! Motor de 1.7 TD
pawats

Opel Corsa
Am aplicat intr-un motor pe benzină ceramizer puţin  dată dupa ce am cumparat-o, şi am făcut acest lucru în conformitate cu liniile directoare. Motorul meu destul de vechi făcuse în jur de 150 000 de km şi pentru al  cita pe mecanicul meu, acum funcţionează ca  unul nou. Dar permiteţi-mi să vă spun toate astea. Din păcate, nu am măsurat presiunea de compresie asupra cilindrilor, dar am observat o operaţiune  silenţioasă şi netedă, şi a început la treapta a doua, exact la fel ca la viteza întâi. Pe lângă toate vecinii mei şi cunoscutii raman surprinsi cand vad ca masina mea veche de 15 ani  porneste  fără probleme, indiferent de iarna, vara, zi şi noapte. Nu am nici o alta problema si nici nu m-am mai confruntat cu o proastă funcţionare a motorului după o şedere mai lungă. În opinia mea, este cel mai bun produs pentru autoturismele vechi. Ce mai produs. Înainte de aplicarea acestui produs motorul meu evacua  mult ulei  şi întotdeauna era umed. În prezent, dacă mă uit  sub  capota se  putea vedea ca acesta curgere mult mai puţin.
Cu adevărat isi merita banii. Cumparati-l.

Opel Kadett
Am fost foarte sceptic cu privire la achiziţionarea unui aditiv de motor Ceramizer în ceea ce priveşte aplicarea acestuia în masina mea. Dar am fost foarte surprins să observ rezultatele sale intrucat motorul este silentios, lin şi  consumul de ulei s-a diminuat. Ce a fost deasemenea mai scăzut, temperatura motorului. Dar, pentru a experimenta toate acestea, trebuie să respecti instrucţiunile şi să nu depăşească viteza recomandata sau 2500 turatii, aşa cum totul este necesar pentru a genera un strat protector   într-un motor, si a fost un calvar. Dar, dupa aceea  motorul funcţionează ca un unul nou şi este foarte dinamic. FELICITARI!

Opel Omega
Eu am fost întotdeauna sceptici cu privire la astfel de produse noi, dar asta chiar functioneaza!  Omega C 2.0 cu un motor cu benzină- este mult mai  liniştit şi conform cu citirea computerului pentru consumul urban de combustibil  acesta a scăzut, în medie, de la 8.5l la 7.8l (şi am făcut de atunci , 2500 km de la  acizitionare). wojt79

Opel Vectra
Numele meu este Krzysztof Czarnecki şi aş dori să împărtăşesc observaţiile mele  cu privire la acţiunea ceramizer. În primul rând aş dori samenţionez că am aplicat acest aditiv în maşina mea, cu kilometraj de 170 000 km (Vectra anul 1991) şi a fost în martie 2005. Motorul din masina mea a fost uzat şi am decis să încerc Ceramizer, deşi am avut unele temeri cu privire la rezultate. Masina mea consuma 1 litru de ulei de la 1000 km.
Am aplicat aditivul la motor (1 doza), cutie de viteze (1 doza) şi de combustibil (1dosage) ceramizer. După adăugarea am asteptat 15 min lintr-o treapta inactica(pe liber) şi aproape în acelaşi timp am observat o ameliorare (operarea silenţioasă a motorului şi de reducere a batailor), ceea ce a fost sincer un şoc pentru mine, şi nu numai pentru mine dar si pentru prietenul meu care statea langa mine si nu putea să creadă ce se intamplase. Mai târziu, în timpul conducerii de la Opole la Gdańsk am condus încet în conformitate cu instrucţiunile, dar mai târziu, când am apăsat pe acceleratie parca conduceam altă maşină (schimbare datorată aditivilor).
Mai jos puteţi găsi observaţiile cu privire la efectele ceramizers după 1500 km:

MOTOAR
1) Dinamica sporită a unui motor şi reacţia sa la accelerare
2) reducerea consumului de ulei
3) reducerea  consumului de combustibil care a scăzut de la extra-urban 6.5 la aproximativ 5.8 pe 100 km, în timp ce consumul urban sa redus de la 8 litri la 7.5, ceea ce înseamnă că, după ce a făcut 2 000 km (de la 1 litru de benzină de 4 PLN - circa 1,2 euro), un cost a unui aditiv va fi plătit pentru acesta.
4) motorul porneste fără probleme, dimineaţa un starter se roteste mai repede şi nu mai bate ca la un motor  rece.
5) depăşire mai uşoara
6) flexibilitatea sporită a motorului in trepte de viteza speciale(uneori pot schimba in 5 la 60 km / h şi în sus).
7) funcţionarea silenţioasă a motorului în timpul lent de conducere ceea ce este destul de uimitor în cazul unei  masini de 15 ani.
8), rotatii egale cand e pe liber
9) motorul nu mai e  supraîncălzit în timpul conducerii ziua , la cald int-un blocaj de circulaţie, astfel încât se poate spune că, frictiunea la motor s-a redus (ventilatorul funcţionează mai puţin şi pentru un timp mai scurt)

CUTIE DE VITEZA
1) schimbarea consolidată în viteza întâi
2) funcţionarea silenţioasă a cutiei de viteze (nu se mai aud stabilizatori care zbârnâiau ceea ce a fost evident înainte)
3) schimbare în viteza a doua, foarte zgomot, ceea ce a fost foarte frecvent înainte
4) nici un zgomot în timpul  schimbararii în marşarier.
Şi mai mult , schimbătorul de viteze funcţionează mult mai bine (acum puteţi schimba viteza, cu doar două degete). Ceea ce pentru mine este de-a dreptul uimitor!!!
Aditiv pentru combustibil
Este foarte dificil pentru mine pentru a determina acţiunea şi efectele acestui aditiv după ce am aplicat-o, împreună cu alţi aditivi- sînt sigur că nu a provocat nici un efect negativ, şi este gratuit Daca achizitionati  întregul set.
Pentru a rezuma, în opinia mea a fost cea mai buna investitie in ceea ce priveste masina mea. Am maiparcurs  în jur de 10 000 km, dupa aplicarea Ceramizer, dar eu încă mai pot experimenta efecte pozitive. Pentru un timp m-am gândit la schimbarea  maşinii, dar în prezent nu există nici o nevoie de asta. Mai mult văd că alte masini mai noi nu funcţionează, precum maşina mea. Sincer, recomand acest produs tuturor celor care doresc să efectueze operaţiunile de întreţinere în ceea ce priveşte sistemele  cele mai importante ale masinii lui, cu atât mai mult pentru cei care sunt sceptici cu privire la acest produs. Azi aud o operaţiune  plăcută şi armonioasă a motorului, iar pentru mine a fost o intorsatura de situatie in ceea ce priveste   protecţia motorului şi regenerarea acestuia, în special în cazul în care există multe alte formule şi aditivi care nu întotdeauna sunt eficienti. Acest tip de protecţie este deosebit de important pentru autoturismele care utilizează uleiuri minerale care nu garantează o protecţie completă, în orice condiţii (de exemplu, un ulei de îngroşare în timpul iernii, sau supraîncălzire în vara).
În aceste condiţii, este esenţial să se menţină într-un motor un film de ulei  ceea ce în cazul de uleiuri minerale nu este întotdeauna posibil. Eforturile  experţilor care au proiectat acest produs sunt lăudabile. Salutări
Krzysztof Czarnecki


Peugeot 306 Diesel
Eu am aplicat ceramizer pentru prima dată în Peugeot 306 Diesel. Desigur, am avut rezistenţe - pregătirea ca oricare alta. Am aplicat ca o curiozitate.
Beneficiile identificate:
- pornire usoara-porneste la atingere, care anterior nu era asa , - dinamica mai bună,
- nu am remarcat Reducerea consumului de ulei pentru că nu am acordat nici o atenţie specială acestuia înainte de aplicare şi cele mai importante:
- În cele din urmă, franele functionau foarte bine! Pompa este lubrifiata  cu ulei de motor şi după ce am parcurs 3000 km am observat o ameliorare semnificativă şi satisfăcătoare!


Peugeot 309 1.9 Diesel (1992 producţia de ani)
Am aplicat Ceramizer la motor Peugeot 1.9 D de la km 172 000, împreună cu ulei de aditiv, din păcate, motorul meu este iregular, arde 7l/100. În ciuda faptului că nu am făcut nimic cu el arderea a scăzut la 0,8 l. puteam schimba in viteza a  V, la 50 km / h.. Am calatorit aproximativ 800 km până în prezent, operatiunile de motor sunt "matasoase" asa cum a spus colegul meu.
Salutări W.B.

Peugeot 405 1.8 (1994 ani)
Aventura mea cu ceramizer a început cu un an în urmă.
-am cumpărat un  Peugeot 405 cu motor de 1,8 l şi kilometrajul aproximativ 365 000 km. Ştiam că a facut mult, dar preţul a fost atractiv, aşa că mi-am asumat riscul. Aşa cum am observat mai târziu, după ce am schimbat uleiul, motorul a început să bată: Orice mechanic m -ar putea ajuta-, s-au schimbat aproape toate piesele cum ar fi distributia etc ax Consumul este de 3 litri de ulei la 1,000 kilometri. Am măsurat compresia, nu a fost aşa de rău pentru că avea cilindri  individuali: 11,3 --- 11 ,5 --- 12 ,0 --- 11, 8. dupa 2000 de km masuratorile fiind urmatoarele: 12,5---13,0---13,0---13,0.Va recomand acest aditiv!

Peugeot 406 (1999 an)
Peugeot 406 2.0 TDI, din 1999 cu 190 000 km kilometri parcursi. Am citit opinii, am aplicat ceramizers peste tot unde am putut, conform cu instrucţiunile, efectele: masina pare a fi mai vioaie dar ceea ce ma convins cel mai mult este compresia care, a crescut.
compresie din ianuarie 2006 a fost de 29 / 28 / 29 / 28.
Acum, după ce am facut 1500 km este de 30 / 30 / 31 / 29 măsurată fără posibilitatea de a fi  tipărite, dar  credibila pentru serviciile mele  mecanice.
Promisiune În al doilea rând - reducerea consumului de carburant este, de asemenea indeplinita: anterioar a fost 7-8 litri la 100 km acum este de 6,1 la 6,9 la 100 km. Acum nu pot spune nimic legat de cutia de viteze dar va asigur ca functioneaza bine si fara sa faca nici un zgomot.

Polonez Truck (1995)
Capacitatea motorului: 1.9D
Ceramizer mi-a fost recomandat de un prieten. Am adăugat la motor puternic tensionat in masina mea. Kilometraj 320 000 km. Motorul nu a vrut să porneasca, acesta a lucrat în mod inegal. Deja după primele câteva sute de kilometri, am observat o îmbunătăţire considerabilă, chiar şi in ceea ce prieveste temperatura motorului care începe fără  probleme şi lucrează mult mai uniform. Consumul de combustibil a scăzut, de asemenea, şi spre surprinderea mea, masina a încetat sa mai consume  ulei. Este un produs  uimitor. Il recomand tuturor proprietarilor sceptici faţă de toate autovehiculele.
Felicitari, Lukasz

 

Porsche (1981)
Porsche motor pe benzină 2.0 ani 1981 + instalaţii de gaz, kilometraj de 320 000 km (confirmat)-masina cumparata  de la prieten. Aplicate Ceramizer-aditiv motor-unul din motivele pentru dozare: un consum de petrol, emisie fum-simptome ale unui motor uzat. După un schimb de ulei mineral în Mobil One, o doza de un aditiv a fost aplicată. După ce am parcurs  300 km am constatat silentiozitatea motorului. Pe langa asta  consumul de ulei a fost scăzut (după aproximativ 2450 km). Maşină încă produce fum - se pare că este la acelaşi nivel sau chiar mai puţin.
Mariusz G.

Renault 19 (1995)
am cumpărat Ceramizer în jurul a două luni în urmă, la o licitaţie pe  Allegro (porecla mea este: roman1s). După aplicarea unui dozaj  şi dup ace am facut  în juru de 250 km am observat câteva rezultate. Este dificil de spus despre acţiune Ceramizer ca nu am avut nici un test efectuat în nici un garaj, dar am observat următoarele:
- Silenţioasă funcţionare a motorului în special în timpul plecarii din loc  şi la turaţii reduse.
- Minim accesoriu în ceea ce priveşte consumul de combustibil cu aproximativ 5-9%.
- În prezent, aproape nu mai exista nici o necessitate de a adauga ulei , motorul s-a strans.
- Putere mai mare si dinamica a motorului.
- Accelerare crescuta.
- Mai puţin fum.
Data ca de observaţii personale: 12-26/04/2006.
Roman Siwek

Renault Laguna (1996)
Bun venit. Am aplicat Ceramizer in Renault Laguna 1.8 ani 196, cu instalaţii de gaz pe 06.10.2005, cu citirea contorului kilometric de 148 156 km. Din acel moment am făcut în jur de 12 000 de km şi nu am observat nici un   efect negativ asupra motorului . Aplicarea Ceramizer a fost foarte simpla multumita  instrucţiunilor producătorului ataşate . La scurt timp după adăugarea acestei formule efectele pozitive au urmat, şi anume:
1. O operaţiune silenţioasă a motorului
2. operaţiune lina  în treapta inactiv, s-au redus vibratiile
3. Un consum redus de ulei
4. Reducerea consumului de combustibil, cu aproximativ 10%
5. Un motor mai uşor de pornit
Fără îndoială, este foarte eficient ,produs de înaltă calitate, şi il recomand  tuturor posesorilor  de masina.  transmit multe salutări producatorilor  Ceramizer şi tuturor utilizatorilor acestui aditiv.
Dorota 

Renault Scenic 1.9 (1998)
Experienţa mea cu Cermizers a început în luna august a anului trecut. Am fost intrigat de rezultate şi opinii pozitive ale altor utilizatori am decis să cumpăr un aditiv de motor şi formula de combustibil. Eu trebuie să recunosc că am fost întotdeauna sceptic cu privire la astfel de produse noi, dar de această dată toate îndoielile mele s-au disipat.
Masina mea şi anume Renault Scenic 1.9 D anul 1998, cu kilometraj de aproximativ 160 000 km a avut schimbul de ulei facut  la fiecare 10 000 km. Ce a fost cel mai interesant cu privire la aplicarea Ceramizer a fost faptul că nu am spun nimic despre asta  tatălui meu care s-a folosit de masina. După o lună, tatăl meu mi-a spus că motorul porneste mai bine, şi el a observat o operaţie silenţioasă a motorului, vibraţii reduse, vorbind pur şi simplu, destul de ciudat despre motor diesel fără turbo şi un intercooler. Şi era iarnă şi la temperatura de noapte a fost de aproximativ - 200 C.
În prezent, acceleraţia masina s-a îmbunătăţit, în special la mari viteze  la depăşire, şi puterea sa îmbunătăţit cu circa 10%, după ce a făcut doar 1 000 km. Despre aditivii de carburant se dovedesc a fi eficienti de asemenea, şi eu nu am de gând să caut alte formule.. Şi ceea ce a fost cea mai importantă economie de combustibil-am îmbunătăţit cu aproximativ 6-8%, ceea ce a fost foarte uşor.
În curând voi schimba  tipul de ulei din nou, şi în opinia mea, este mai bine să cumpăr un ulei mai ieftin (desigur recomandat de producător de autovehicule), precum şi restul de bani cheltuiţi pe Ceramizer. Am luat alta masina, şi anume Polonez Camion 1.6 GLI cu instalaţii de gaz, cu kilometraj, de peste 100 000 de km, si cu siguranta vom trata acest motor cu Ceramizer, de asemenea. Krzysztof Regulski

Rover 827 (1997)
Eu sunt proprietarul de 9 ani Rover 827 cu motor pe benzină, 2,7 l şi kilometrajul capacitate de 273 000 km. I-am cumpărat şi aplicate Ceramizer, şi am constatat funcţionarea motorului lină şi silenţioasă dupa numai 200 kmurmat. Pe langa asta Am observat reducerea consumului de combustibil cu aproximativ 1.6 l la 100 km. În opinia mea, este un produs uimitor şi relativ ieftine, şi se plăteşte pe sine foarte repede, dar parametrii consolidate ai  motorului vor rămâne pentru mult timp. Cumpara-l şi încearca-l. Utilizator

Seat Cordoba (1998)
Capacitatea motorului: 1600
Am aplicat produsul dvs. preventiv. Motorul meu are 142 000 km de kilometri parcursi. Iniţial, 1 doză pentru motor. Orice schimbări observate? Pornire silentioasa (fara ulei). Îmbunătăţirea dinamica. Am solicitat, de asemenea, ceramizer pentru cutia de viteze, după câteva mii de km. Eu nu am avut probleme am facut-o preventiv. Rezultatele? Schimbarea usoara a vitezelor ceea ce am observat imediat după 100 km de conducere. Combustia, după aplicarea aditivului la  motor şi la cutia de viteze a scăzut la aproximativ 1 litru. Am condus acest traseu de aproximativ 10 de ori într-un an. Efect pozitiv, 1 litru, eu nu trişeze. Nu am crezut  la început, dar după ce am repeptat  de mai multe ori în final, am crezut că a fost un accident. Diverse cazuri au fost cu alimentare de comustibil şi a Directivelor din distribuitor. Dar am confirma 1 litru mai putin. Ei bine, nu am de gând să conving pe nimeni pentru că nu este punctual meu forte. Dar faptele sunt uimitoare. Rută Uşor luminata, nu prea mult, aproximativ 400 km, asa rezulta de la  autoritati. Ma bucur ca am aplicat ceramizers. Am aplicat, de asemenea, pentru puterea hidraulica a sistemului de virare , , dar nu pot spune prea multe.
Salutări, Janusz

Seat Ibiza
Model de vehicul: Seat Ibiza 6k2
An de producţie: 1998
Capacitatea motorului: 1398 CMM
Aviz: aventura mea cu ceramizer a început în felul următor. Masina mea a început să consume mult ulei de ceva timp, cantităţile care nu au fost mari, dar erau  consumate, precum şi arse. Poate 2 sau 3 litri. Eu am adaugat jumătate de l ulei sintetic 10W40 Ford şi, a început să bată. Acest lucru sa întâmplat aproape de fiecare dată când am pornit motorul, numai după încălzirea părea să oprească, dar din timp în timp, chiar cu motor cald  putea fi auzit. În ciuda schimbul de ulei pentru acest Ford, maşina consuma ulei tot timpul şi această cantitate a crescut. Am calculat proporţiile că, pe 1000 km am să se adaugă aproximativ 300 ml de ulei. Termenul limită de schimb de ulei a venit şi colegul meu mi-a recomandat să pun  ulei mineral 15w40 mai rău, care a fost mai vâscoasă şi ar putea să mă ajute să liniştească acest zgomot. Am turnat acest ulei, dar Din pacate aceasta nu a ajutat. Am început căutarea pe internet. La staţiile de benzină de pe rafturi am văzut preparate precum  STOP OIL sau MOTO DOCTOR, care ar fi trebuit sa ajute. M-am uitat si am gasit  ceramizer si am citit  indicatiile. Lucruri care m-au convins că aceste produse au fost: opinii ale utilizatorilor şi preţul de 60 PLN, timp de 5 ml, atunci când pe staţie pertol trebuie sa platesti 60 PLN pentru 500 ml de produse aşa ceva trebuie să fie în acest ceramizers. Am adaugat ceramizer la motorul şi am procedat ca urmare a instruirii pe un prospect. Azi am condus 11020 km cu ceramizer şi pot spune că zgomotul  s-a oprit, masina nu mai consuma ulei. Motorul, în general, a început să lucreze mai mult în tăcere şi este vioi. Vă recomand acest produs pentru că este într-adevãr de valoare. Este o alegere bună să-l încercaţi, poate va ajuta la evitarea reparatiilor scumpe.
Artur Różycki

Seat Toledo (1992)
I-am cumpărat ceramizers pentru Toledo 1.8 ani 1992. După 3 luni un consum redus de combustibil (gaze), cu aproximativ 0.5l/100 km, si am observat îmbunătăţiri la dinamica si o buna funcţionare a motorului. Vă recomand cu tărie acest produs.
Cu sinceritate al dvs. Majewski Paweł

Skoda 120 (1989)
Vă rugăm să cititi mai jos opinia mea, în ceea ce priveşte ceramizer pentru motoare, a confirmat cu rezultatele testelor. Şi nu numai I a testelor efectuate în ceea ce priveşte presiunea de compresie, dar în plus, testele efectuate în ceea ce priveşte nivelul de zgomot (un zgomot de motor) în interiorul unei masini. Am aplicat Ceramizer în Skoda 120 (1989, kilometraj 82 000 km) cu un motor pe benzină de capacitate 1174cm3 ca aditiv la un ulei mineral.
În conformitate cu instrucţiunile am aplicat aditivului pana s-a incalzit uleiul de motor (dupa aproximativ 30 de minute de conducere), iar motorul a fost functionat în treapta inactiva pentru alte 25 de minute. După 15 minute  turatiile de motor am crescut în mod semnificativ şi motorul a devenit mai silentios  ceea ce a confirmat fricţiunea redusă a tuturor componentelor motorului. Am făcut primii 200 de km cu o viteza nu mai mare de 60 km / h. După ce a făcut 220 km am început de a conduce mai rapid - şi am observat că maşina e mai  dinamica ceea ce a facut  posibil obţinerea unei viteze mai mari in trepte inferioare(motorul funcţionează în 4 viteze la 40 km / h – inainte viteza minima era de aproximativ 50 km / h) ceea ce într-adevăr a avut un impact asupra economiei de combustibil. Am facut un  test de nivel de zgomot efectuate în cabină cu Bruel-Kjaer 2238 cu ecartament de tip clasa I, la gabaritul pe "un nivel" (în conformitate cu o ureche umană). Aşa cum este prevăzut în decibeli am oferit calcul în procente:
Rezultate (o medie de la 10 măsurători):
1. Înainte de a ceramization:
a) revolutii în viteza  inactiv (un motor rece, prima măsurare a făcut 15 secunde după ce au început): 54,8 dB
b) revoluţii la max. aspiraţie (în jur de 3-3,5 rot / min): 69,2 dB
2. După ceramization:
a)revolutii în viteza  inactiv (un motor  rece, prima măsurare a făcut 15 secunde după ce au început): 54.0 dB (reducere cu 8,8%)
b) revoluţii la max. aspiraţie (în jur de 3-3.5 mii rot / min): 67.5 dB (reducere cu 18,7%).

Diferenţa a fost evident şi cu condiţia de măsurare de a vă simţi subiectivi-în cazul meu, uneori, am crezut ca motorul meu se va opri  în special la răscruce de drumuri, dar funcţionează mult mai silenţios.Motoarele cu injecţiie, nu necesită Reglare, astfel cum acestea sunt reglementate automat de dozare de combustibil (pentru operaţiunea pistonanelor  fiind aceeaşi) au scăzut.
După ce am făcut aproximativ 1500 km am efectuat teste de presiune de compresie. Acesta trebuie să fie menţionat faptul că motorul a făcut aproximativ 30 de mii de kilometri de la reparaţii capitale şi nu avea cum să crească parametri de compresie, cu toate acestea, am observat diferenta- a crescut la un nivel optim.
Vă rugăm să găsi mai jos rezultate pentru cilindri s înainte de aplicarea Cermizer (kPa)
: 1. 1,18
2. 1,20
3. 1,18
4. 1,22
După ceramization:
1. 1,22
2. 1,24
3. 1,20
4. 1,25


În fiecare caz, creşterea presiunii de compresie a fost evidentă. În general, masina este  mai dinamică şi accelerare mai rapidă în viteze mai mari. Pe langa acestea nu mai e nici o problema cu pornirea şi nici cu actionarea motorului pe “uscat” şi mai uşor pornit  în timpul iernii. Toate avantajele oferite de producător sunt dovedite in practica . În prezent, vreau sa testez  alţi aditivi şi anume pentru  cutie de viteze şi combustibil- pentru alte masini. Îi mulţumesc producătorului pentru acest produs şi as vrea să ofere detalii în ceea ce priveşte măsurare, şi va doresc mult succes.
Salutari, Jaroslaw Jóźwik, Gdańsk


Suzuki Maruti
Acesta este un produs uimitor. Un motor de Suzuki Maruti, şi anume masina sotiei mele  producea mult  fum şi consuma  aproximativ 10-11 litri / la 100 km in oras. După aplicarea Ceramizer (pentru a fi sincer am avut îndoieli în ceea ce priveşte mai multe rezultate) masina nu a mai  produs  mult fum şi consumul de combustibil sa redus la 7.5-8l/100 km in oras. Pe lângă vibraţiile scazute a urmat si imbunatatirea functionarii motorului. Motor devenind  de asemenea mai dinamic. Deci, motorul care pare a avea nevoie  de revizie sau înlocuire acum funcţionează fără probleme şi consumul de ulei s-a redus.  în ciuda  îndoieli mele aceste rezultate pozitive nu s-au lasat asteptate. Eu nu sunt un expert auto dar pot vedea cu ochii mei că într-adevăr functioneaza.
Vă recomandăm acest produs la toate.

Suzuki Vitara
Sunt foarte mulţumit de ceramizer care le-am turnat în lungul  meu drum intr-o Suzuki Vitara. După aplicarea consumul de combustibil primit a scăzut, motorul era mai dinamic. În primul rând să fiu sincer am fost foarte sceptic cu privire la acest produs, dar imi doresc sa il fi  aplicat mai devreme. Am o altă maşină, şi anume Opel Frontera 2.8TDI şi acesta este în reparaţie, în prezent, dar voi  aplica acest aditiv în ea, de asemenea. Chiar sunt mandru de acest produs polonez. Adevărat, nu are efecte secundare şi inginerul responsabil de acest produs, merită un premiu  Nobel. Aditivele vor fi   protejate prin legea brevetelor şi aplicate în toate camioanele de livrare. Ştim cu toţii că, în general, oamenii sunt sceptici cu privire la noi formule, dar opiniile şi comentariile cu privire la Allegro atestă o acţiune perfectă a acestui produs.
Salutări D.D

 Toyota Corolla (1994)
Pe scurt masina mea şi anume Toyota Corolla 2l Diesel 1994 ani, în prezent, funcţionează mai bine, dinamica-a crescut, consumul de combustibil nu s-a schimbat şi funcţionarea silenţioasă a motorului este una din consecinte.
Salutări Aga4146

Wartburg (1990)
Am aplicat Ceramizer în Wartburg 1.3 1990 ani, motor de VW cu kilometraj de 143 342. Masina este echipata cu instalaţii de gaz  de 11 ani .... Rezultatele presiunii de compresie  directa după aplicarea  aditivului:
1-9.1
2-8.8
3-7.4
4-9.5

După ce a făcut 268 km şi care acoperă distanţa recomandată, contorul de parcurs de lectură, la 143 610 ,presiunea de compresie era  următoarea:
1-9.3
2 - 10.3
3-9.8
4.10

Aditivul a fost turnat într-o cutie de viteze. Deja după cativa kilometri se putea sesiza funcţionarea silenţioasă a cutiei de viteze urmata şi de lipsa problemelor cu schimbarea in treapta a doua. Rezultate după ce am parcur  2057 km de la aplicarea Ceramizer:
1 - 10.2
2 - 10.9
3 - 10.5
4 - 10.7

Parametrii de presiune de compresie au fost măsurate cu o unealtă simplă care a furnizat rezultatele dar  nu le-a imprimat , dar a fost foarte precisa .. Vorbind despre economia de carburant ... sa fiu sincer nu-mi pasă ata de mult asta aşa că nu am observat nici o modificare.
In mod sigur  silenţioasă, urmata de buna funcţionare a motorului şi dinamica si putere am crescut. Am aplicat acest aditiv în timpul ierniidar  este dificil  sa furnizez  date.
Sebastian Owsiak

VW Golf VR6
Pentru a fi sincer nu am fost sigur cu privire la rezultatele în ceea ce priveşte utilizarea ceramizer înainte de cumpărarea acestui produs. Dar, după aplicarea şi parcurgerea a aprox 2000 km am observat functionarea mai buna si mai silenţioasă a motorului , precum şi consumul de combustibil sa redus 12 - 10.5-11l la 100 km. Am testat produsul pe un ulei proaspat  în VW Golf VR6 cu kilometraj de 130 000 - 140 000 km.
Marcin de la Szczecin (Polonia)

VW Golf GTI
Ce produs! Eu am VW Golf GTI 1.8 cu kilometraj de 260 000 km. Înainte de aplicarea, uneori, indicatorul de presiune a uleiului se aprindea,  si masina incepea sa consume  ulei. După aplicarea ceramizer (1 punct) performanţă auto a fost  consolidată, şi indicatorul a incetat sa se mai aprinda.Pe langa toate acestea a urmat si functionarea lina a motorului. Eu recomand acest produs. kotlet871

VW Passat TDI (1996)
Model de vehicul: VW Passat TDI (motor 1Z)
Capacitatea motorului: 1900 ccm
Am introdus o parere pozitiva  despre ceramizer de motoar cu câţiva ani în urmă, când am pus-o pe masina mea Wartburg 1,3. Încurajat de această experienţă pozitivă, am aplicat ceramizer actualei masini. Nu există nici un indiciu în acel moment ca as putea"salva" motorul, asa ca am pus-o in cutia de viteze, care avea urmatoarele  neajunsuri:
- Probleme cu intrarea in prima treapta  (foarte dificil)
- Probleme sporadice cu intrarea in marşarier.

Am observa că sistemul de deblocare este pe deplin eficient şi nu poate fi motivul acestei probleme. Am adăugat preparatul la cutia de viteze, conform instrucţiunilor şi m- am conformat Tehnicilor recomandate de condus. Observaţii ( reamintesc că cutia de viteze este \ 'regenerat' \, astfel încât nu există date disponibile ale rezultatelor si masuratorilor, vorbind numai pe subiect, dar u sentimente sincere ):
0-100 km: eficienta cutiei de viteze, fără schimbare, încă greu pentru a intra in a-1-a, marsalierul  rar utilizate, curiozitatea mi-a spus sa verific, dar mai degrabă neschimbată.
100-350 km: se pare că ceva este îmbunătăţit, dar ce poate face subconştientul:) nu pot spune că este mai bună.
350-870 km: de conducere cu CAMPING TRAILER - pot să spun că,  condusul  cu o greutate mare a intensificat procesul. Masina cu o putere redusă (90 CP) şi o remorcă, asa ca am condos in mod frecvent in viteze inferioare sau cu a-1-a.
Efectul - Eu nu stiu ce este cu problema cu intrarea in a-1- a. Voi  termina raportul cu privire la acest lucru, pentru că  nu sunt persoana competentă să conducă considerente teoretice. Pentru mine cel mai important lucru este efectul, pe care l-am obţinut prin utilizarea ceramizer. Nu are efect asupra mintii mele  faptul ca am adaugat  adăugat ceva care nu poate  afecta, dar poate ajuta?
CERAMIZER ajutat cutia de viteze a masinii mele!
Pentru ca am cumparat un set de ceramizers, care include, de asemenea un produs pentru  motor , il  voi folosi pe parcursul urmatorului schimb deulei, fără îndoială. Dacă am  sansa voi face măsurători şi coi împărtăşi rezultatelor cu voi.
Jacek Juchniewicz

VW Sirocco (1991)
Am aplicat acest aditiv în Volkswagen Sirocco 1991, cu motor de 1.8 l si injectie mecanica. În timpul citirii contorului kilometric rezultatul a fost de 250 000 km, iar motorul a mers în gol timp de 4 ore. Dupa aceea a urmat  funcţionarea motorului silenţioasă şi fără probleme. Dupa aceea am constatat cresterea presiunii de compresie ceea ce a dus la vibraţii mai mari în timpul opririi motorului, dar s-a oprit mai repede, cu toate că  timpul de pornire al unui  Starter era mai mare (o baterie plata) în continuare motorul a  pornit la prima cheie (chiar si la minus 20 grade C ). După tratament am observat că motorul avea  turaţii mai mari mai repede. Cu Patru ani în urmă, am aplicat Ceramizer In Skoda 120L (4 trepte), ca urmare a acestei (dupa stabilirea aprindeii) motorul avea  aproape 7 000 de rotatii, cand ar fi trebuit sa aiba  5500 rotaţii . Din păcate, una din barile de conectare s-a stricat la viteza de 160 km / oră atunci când am apăsat în jos  pedală de frână şi a fost necesara revizia motorului . I într-adevãr recomand acest produs tuturor celor care operează maşinile lor la  limita.VW T4 Caravella
Ce un produs.
1.Prompt de livrare şi de tranzacţie, repede!
2. REZULTATE: economia de carburant s-a redus  cu 2 l la 100 km - motor avea  turaţii mai mari mai repede şi VW T4 Caravella 2.5 benzină + gaz consuma aproximativ 13 litri de gaz! Inainte de aplicarea aditivului consuma circa15 litri.

Pe aceasta pagina asteptam opiniile dumneavoastra despre CERAMIZER, cat si rezultatele testelor facute. Va multumim!

 

 

 

Nume Prenume/Nume Firma:

Telefon:

Adresa e-mail:

Opinia dumneavoastra: