Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Intrebari frecvente
Intrebari frecvente
  1. 5 ml de Ceramizer sunt destul pentru regenerarea eficientă a unui motor, puntea spate, sau o cutie de viteze?

Dozajul este atent selecţionat şi realizat pentru regenerarea zonei de ficţiune a unui motor (tuburi, inele, came, pompă de ulei de piese) şi a uneltelor din zona de frecare. Dozele mici (5 ml) de aditiv rezulta intr-o creştere a nivelului de ulei într-un motor, o axă de spate, o cutie de viteze. Mai mult, ele nu provoaca nici o schimbare de proprietăţi in ulei (acestea nu sunt agenţi de îngroşare “motordoctors”).

  1. De ce producătorii de ulei de motor nu vand ulei cu Ceramizer?

Motive principale:
- Nu orice utilizator este dispus să se aplice un ulei cu Ceramizer-şi anume să urmeze instrucţiunile de conducere cu privire la o viteză mică în termen de 200 km.
- O alta problema este foarte frecventa: De ce producătorii de autoturisme sau de alţi producători de alte dispozitive nu fac produse de folosinţă îndelungată, cu toate că este posibil de vedere tehnologic? In afara de asta nu este în interesul producătorilor de ulei sa vanda cu Ceramizer pentru ca după aplicarea acestui aditiv consumul de ulei a scazut (un alt punct este faptul că aceasta ar duce la o creştere a preţului combustibilului).

  1. Am vreo garanţie că rezultatele pozitive vor urma după aplicarea Ceramizer?

----------------------

  1. Acest aditiv poate fi comparat cu alte produse cum ar fi Militec, Xeramic sau Motor-Life? Sunt aceste produse similare în ceea ce priveşte funcţionarea? Pot aplica Ceramizer în cazul în care alti aditivi au fost aplicati anterior?

Produsele enumerate mai sus (Xeramic- Motor Life) sunt în nici un fel asemanatoare cu produsele noastre. Aditiv nostru este acţionează pe suprafete supuse frecarii, acolo se formeaza un strat metalo-ceramic. Acest fel, se produce regenerarea suprefetei metal pe metal. Ceramizers nu sunt agenţi de îngroşare a uleiului sau motodoctors (o doza are 5 ml) şi efectele ca urmare a aplicării Ceramizer se vor menţine, după o schimbare de ulei. Ceramizer va fi mai eficient în cazul în care anterior nu au fost folosite formule si alţi aditivi care conduc la formarea de straturi anti-frecare. Înainte de aplicarea Ceramizer, vă recomandăm să îndepărtati toate straturile formate anterior. Aceasta poate fi realizata în mod obişnuit în timpul funcţionării dar este nevoie de un timp destul de lung (perioadă de cel puţin 2 schimbări de ulei). Cu toate acestea, Ceramizers ® poate fi aplicat în cazul în care mai devreme au fost folositi si alţi aditivi, dar va fi nevoie de mai mult timp pentru a forma un strat metalo-ceramic.

  1. Există o mulţime de aditivi si formule pentru ulei şi combustibil disponibile pe piaţă şi pe Internet. Cum il pot selecta pe cel bun?

În timpul selectiei produsului, este foarte important să se ia în considerare următoarele:
- Cantitatea totală a unui aditiv – cu cat mai mult volum cu atat e mai probabil că acesta sa fie un obişnuit agent de îngroşare a uleiului;
- Numărul de teste de încredere şi de analiză care să ateste eficienţa unui aditiv;
- Numărul de opinii positive din partea utilizatorilor;
- Aplicarea acestui produs în diferite sporturi de motoare;
- Produsele trebuie să fie libere de teflon (PTFE).

  1. Aplicarea Ceramizer duce la efecte pozitive în cazul în care consumul mare de ulei (1 litru la 3 000 km) este datorat etansatoarelor supapelor şi inelele pistoanelor (16 v. motor). O aplicare in acest caz asigura o scădere a consumului de ulei?

Stratul metalo-ceramic format în perioada de acţiune a aditivului îmbunătăţeşte etanşeitatea inelelor, dar în cazul supapelor sigilate este alt caz, deoarece stratul nu se formeaza (nu exista frecare metal pe metal). Captuseala se înlocuieşte şi eficienţa etanşeitatii inelelor şi cilindrului depinde de uzura inelelor.Pe langa deficienta de ulei (cu excepţia etansatoarelor mentionate mai sus) datorită deteriorării inelelor, este necesar ca unele piese sa fie inlocuite. (inele, piston, cilindru). Ceramizers ® nu sunt scumpe, deci este cu siguranţă merită încercat si in mod sigur nu va conduce la rezultate negative.

  1. Aplicarea Ceramizer poate avea efecte negative asupra reparaţiilor majore la motoare?  E posibil ca un aditiv sa infunde canalele de ulei?

Aplicarea Ceramizer ® nu conduce la nici un efect negativ!

  1. Cu ce este Ceramizer mai bun decât formulele din teflon?

Straturile de Teflon sunt in principal polymeri (plastic) care in afara de o ratie scazuta a frecarii nu ajuta la nimic altceva.Nu sunt rezistente la condiţiile termice într-un motor şi după ceva timp lanturile de polimeri se rup, formand alte materiale ale caror particule se aseaza pe canalele de ulei si rezulta in daune.Compania care a lansat aceste produse de pe piaţă nu mai recunoaşte acest produs, aceste produse de obicei provin de la alţi producători. Ceramizers ® in concordanta cu numele acestuia duce la formarea stratului de ceramică si metal de o putere neobişnuită şi rezistenta la temperatură şi frecare.De asemenea Ceramizer este caracterizat prin raportul de frecare foarte scazut (de 10 ori mai puternic decât oţelul şi raportul de frecare este de 8 ori mai mic decât metal pe metal). Durabilitatea stratului de ceramică si metal se afla in garanţie pentru distanţa de 70 000 km, dar de fapt el este durabil pentru 150 000 km. Pe langa Ceramizers ® flaconul conţine ingrediente care ajuta la consolidarea proprietăţilor fizice ale uleiurilor in scopul imbunatatirii aderenţei lor pe suprafeţe metalice ceea ce se numeste magnetizarea uleiului.

  1. Acest aditiv poate fi aplicat într-un motor diesel, TDI, motor GDI sau in motoare cu instalaţii de gaz?

Ceramizer ® poate fi aplicat în toate aceste motoare cu nici un fel contraindicaţii.

  1. Care sunt costurile de livrare?