Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Instructiuni de utilizare
Instructiuni de utilizare

Instrucţiuni de utilizare pentru motoare

 CERAMIZER ® este recomandat pentru reconditionarea  motoarelor cu combustiein 4 timpi, regenereaza suprafeţele pieselor metalice, care sunt supuse  frecarii şi uleiului de magnetizare.

Folosirea corectă a Ceramizer ® va duce la îmbunătăţirea performanţelor vehiculului, creşte nivelul de comprimare pe toti cilindri,  reducerea consumului de ulei si combustibil,  reducerea vibratiilor si a zgomotului, reducerea emisiilor toxice, se extinde durata de viaţă a motorului, precum şi cresterea  intervalelor de schimbare a uleiului . Nici ceramizer ® filtrelor sabotilor, nici canalele blocurilor de ulei, deoarece particulele sale sunt extrem de mici ca diametru, astfel încât acestea să poată fi transferate în mod liber în toate filtrele.

Ceramizer ® nu afectează uleiul in nici un fel . Viscozitatea şi compoziţia sa rămânand aceeasi. Uleiul este folosit ca mijloc de livrare a nano-particulelor active în interior, in  părţile metalice si de frecare ale motorului.
Reconditionarea pieselor metalice cu ajutorul Ceramizer ® are loc în condiţii normale de funcţionare, fără a fi nevoie sa fie demontate. Stratul metalo-ceramic (care are calităţi unice) acoperă totul, mai ales suprafetele exploatate , ceea ce duce la restaurarea unui geometri ideale a suprafeţelor care fac obiectul frecarii.

INDICATII

   1. Ceramizer ® este potrivit  tuturor tipurilor de ulei şi pentru motoarele cu combustie (motoare pe benzina, falimentate pe gaz, motor diesel, motoare turbo şi a celor cu fum catalizator).
   2. Ceramizer ® poate fi folosit pentru motoarele cu combustie a oricărei maşini şi unităţilor de fabrică, după consultarea  producătarului.
   3. Doza scazuta de Ceramizer ® nu va da rezultatele aşteptate.
   4. Creşterea dozei nu produce efecte adverse, doar prelungeşte procesul de creare Cermet.
   5. Ceramizer ® poate fi folosit în fiecare etapă de exploatare, cele mai bune obtinandu-se imediat după schimbul de ulei.
   6. Pe parcursul întregului proces de ceramizare (1500 km / 900 mile), uleiul nu ar trebui să fie schimbat. Urmatorul schimb de ulei ar trebuii facut atunci cand va fi necesar.  
   7. Utilizaţi Ceramizer ® ca o măsură preventivă pentru protecţia motorului împotriva frecarii şi pentru a prelungi viata de operare .

DOZARE

Această diagramă defineşte cantitatea de doze necesare pentru ceramizare a suprafetelor partilor de frecare.
1 doză = o seringă cu preparatul cu o   greutate neta de  4 g.

 

 

Capacitatea de ulei in motor (în litri)  

2-8  9-16    17-24  25-33
Kilometraj: 50 000 - 300 000 km sau 30 000 - 180 000 mile      1 / 2 doză   1 doză  2 doze 3 doze
Kilometraj: 5 - 50 000 km sau 3-30000 mile     1 doză 2 doze    3 doze  4 doze
Kilometraj: peste 300 000 km sau 180 000 mile  2 doze  3 doze 4 doze 5 doze


 * Va recomandam sa dublati doza de Ceramizer ® prezentata  în diagramă, în cazul în care motorul absoarbe uleiul. Prima doză trebuie să fie aplicata în conformitate cu instrucţiunile de utilizare, atunci, după 500 km / 300 mile cea de a doua ar trebui să fie aplicata în acelaşi mod.
    * Doza de Ceramizer ® ar trebui să fie, de asemenea, dublata pentru motoarele sport şi în condiţii extreme de exploatare.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

   1. Incalziti motorul  până la 80-90 ° C, prin conducere sau ţinerea motorului pornit   pe mecanisme de repaus cel puţin 10 minute.
   2. Opriti motorul.
   3. Deşurubaţi capacul rezervorului de ulei şi  turnati conţinutul seringii în admisia motorului.
   4. Întoarceţi capacul rezervorului de ulei.
   5. Porniţi motorul  şi lăsaţi-l pe mecanismele de repaus pentru 15 minute.
   6. Conduceti cu atenţie  200 km / 125 mile (nu neapărat o singura data), fara sa depasiti 2700 rotatii / minut (prm scazuti sunt,  frecarea mai mare in motor şi  crearea mai eficientă a stratului de protecţie a Cermet ).
      Notă: 200 km / 125 mile poat fi înlocuiti  lăsând motorul pornit  timp de 4 ore pe mecanismele de mers în gol. O oră pe mecanismele de mers în gol - corespunde la 50 km / 30 mile º conduse.
   7. Motoarele ale caror  parametri  sunt exprimate în ore,  ar trebui să fie exploatate în termen de 5 luni (nu neapărat o singura data), nedepasind 2700 rotatii / minut (rpm).
   8. Ajungand la  200 km / 125 mile sau dupa 4 ore pe mecanismele de mers in gol puteti incepe sa conduceti fara limita a vitezei de rotatie.Stratul metalo-ceramic se dezvoltă în continuare până la 1500 de km / 900 mile în condiţii normale de funcţionare. În această perioada de timp,uleiul nu ar trebui să fie schimbat.
   9. Motoarele ale caror parametrii sunt exprimati in ore (luni), pot fi exploatate, fără limitări după atingerea 5 luni. Procesul de ceramizare este finalizat, după a 30 de lună.

 NOTE

   1. În cazul în care orice component de teflon sau molibden  a fost adăugat la ulei înainte, vă recomandăm să se facă schimbarea   acestui ulei şi  curăţarea mecanismului înainte de aplicarea Ceramizer ®. În caz contrar, eficienţa acesteia va fi redus şi procesul de a crea Cermet va fi prelungit.
   2. În caz de orice daune mecanice ale motorului de exemplu, craparea  sau arderea inelelor  pistonului, scurgeri ale supapelor, zgârieturi adânci pe cilindru, etc, acestea ar trebui să fie reparate înainte de a adăuga Ceramizer ®.
   3. Ceramizer ® nu reconditioneaza orice locuri unde au loc frecarea partilor  din cauciuc ,plastic sau metal.
   4. În cazul motoarelor, fără o ajustare automată de curatare a supapelor, după tratamentul cu Ceramizer ®  1500 km / 900 mile, în cazul în care acest lucru este necesar ( se  aude huruitul supapelor), un reglaj ar trebui să fie făcut.
   5. În cazul în care motorul este echipat cu un filtru centrifugal de ulei , ar trebui să fie curăţat înainte de aplicarea Ceramizer ®, şi se recomandă oprirea circulatiei  uleiului  în timpul prelucrarii, folosind un tub (dacă este posibil). În aceste tipuri de filtre molecule tind să se limpezeasca, prin urmare, cantitatea care ajunge la suprafeţele de frecare este redusă.
   6. Seringile sunt, de asemenea, umplute corect, chiar dacă o mica scurgere  a produsului în cadrul îimpingerii este observata.

GARANTII

Performantele si protectia sunt garantate  până la 70 000 de km / 40 000 de mile. Ceramizer ® poate fi folosit din nou după acest timp.

CERCETAREA

Acest produs este sigur, în conformitate cu normele UE (91/155/CEE) .
Eficacitate confirmata de teste.
A se păstra la o temperatură mai mică de +40 C.
Nu contine molibden sau teflon.
A nu se lasa la-ndemana copiilor.