Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/configuration.php:1) in /home/ceram3/domains/ceramizer.com/public_html/123ro/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Cum functioneaza
Cum functioneaza

Regenerarea prin utilizarea Ceramizer inseamna restaurarea dimensiunilor nominale şi a geometriei corecte a suprefetelor de contact din mecanismele in care are loc frecare, prin crearea unui strat de metalo-ceramic cu proprietăţi unice. Regenerarea se face fără a demonta unităţile afectate, în timpul funcţionării lor normale. Este suficient să adăugaţi Ceramizer in ulei (în motor, cutia de viteze, sisteme de alimentare ale vehicului) sau in combustibil (pentru a îmbogăţii combustibilul).

Procesele termodinamice survenite prin frecarea suprafeţelor ajuta in crearea unui strat metalo-ceramic ce se infiltreaza in spatiile uzate (orificii). Cresterea se stabilizează, odata cu scăderea de factorului de fricţiune ce rezulta din optimizarea dimensiunilor nominale - odată ce acestea sunt atinse, se opreşte cu suprafetele reconstruite aproape în mod ideal. Acest lucru înseamnă că, în zonele uzate, pete şi spoturi cu zgârieturi, este aplicat un strat mai gros decat in celalalte zone astfel redand dimensiunile geometrice optime pentru frictiune.

În scopul creşterii frecarii, conducătorul auto nu trebuie să depăşească 2700 rot / min pentru primele 200 km de condus (cu cat rotatiile pe minut sunt mai mici cu atat crearea statului metalo-ceramic este mai eficient).

 


Particulele Ceramizer sunt caracterizate printr-un nivel ridicat de aderenţă la metale, acestea transfera particule metalice (transfer selectiv) catre zonele uzate unde temperatura este ridicata din cauza frecării si se aseaza acolo. În acele locuri, particulele de metal si ceramizer (combinate) reconstituie suprafeţele, creand un strat de ceramica si metal. În urma difuzarii Ceramizer pe o suprafata de metal, structura de metal se îmbunătăţeşte, prin urmare, stratul de suprafaţă este întărit şi completat (un suport durabil şi inseparabil de ceramica si strat protector de metal este dezvoltat). Procesul de dezvoltare a stratului se numeste "Ceramizare". Stratul completează, acoperă şi echilibreaza microdefectele şi deformările suprafetelor frictionate.

alt

Ceramizer aduce următoarele beneficii:

  • 1. Ceramizarea suprafetelor metalice constă în dezvoltarea unui strat metalo - ceramic pe suprafete din metal antrenate in frecare ce fac parte din componentele maşinii în timpul funcţionării normale. Prin dezvoltarea unui strat de ceramica si metal, Ceramizer regenerează şi reconstituie suprafeţele de metal frecate, integrându-se durabil in metal la nivel molecular. Stratul de ceramica si metal dezvoltat este greu, durabil, cu factor de frecare redusă, aceasta transporta caldura foarte bine, este rezistent la temperaturi ridicate şi sarcini mecanice. Stratul completează, acoperă şi echilibreaza microdefectele şi deformările in detaliu. Efectul durabil al ceramizarii în motoarele cu ardere internă este menţinut după schimbarea uleiului de mai multe ori, cel puţin până la 70 000 km; iar pentru cutiile de viteze pana la 100 000 km.
  • 2. Magnetizarea uleiului - datorita tehnologiei GP, particule de ulei adera mai aproape de suprafeţe metalice îmbunătăţind astfel lubrifierea şi absorbtia caldurii de pe suprafete. Procesul de magnetizare al uleiului rămâne până la o schimbare de ulei ulterioară, deoarece particulele magnetizate de ulei sunt evacuate cu uleiul vechi.
  • 3. Transferul selectiv - molecule de metal liber în ulei sau lubrifiant sunt transferate la nodurile de frecare şi fac parte din suprafata cristalina a metalului reconstruit. Presupunând că uleiul nu trebuie să fie schimbat, cu transferul selectiv nu ar fi de nici un folos suprafetelor frictionate. Din păcate, ulei se uzeaza si trebuie schimbat periodic, astfel, se pierd particulele de Ceramizer iar procesul de transfer selectiv se întrerupe.
  • 4. Ceramizer nu conţine teflon, plumb, molibden, acesta nu blocheaza filtrele de ulei sau conductele de ulei, deoarece particulele Ceramizer sunt mai mici decât porii filtrului. Dimensiunea particulelor Ceramizer sunt de maxim 2-5 microni, în timp ce orificile filtrelor de ulei sunt de peste 5 microni. În plus, ceramica si stratul de metal se dezvoltă numai la locurile unde metalul se freaca de metal, astfel nu se va forma nici un strat pe conductele de ulei sau din filtre. Ceramizer nu este un agent de ingrosare de ulei sau aşa-numitul "auto-medic". Produsul nu este de ajutor pentru scurgeri de ulei prin supapa garniturilor de etanşare, deoarece nu există frecare pe metal între piston şi cilindru.

    Noi garantam eficienţa şi durabilitatea stratului metalo - ceramic dezvoltat cu cel puţin 70 000 de km. După aceea, se recomandă să se aplice Ceramizer din nou.